Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Pri kontrole sviečok a naslednom skladaní došlo k nemilej udalosti , zlomeniu skrutky , ktorá pridržiava cievku zapaľovania . Kedže sa mi to nepodarilo kvalitne odvrtať , je nutné vymeniť nitovaciu maticu na veku ventilov motora / viď ilustr. obr . v červenom krúžku / O dočasnej "oprave" tohto problému tu radšej nepíšem lebo by ste sa do rána . Oslovil som servis v BJ , či mi vedia zabezpečiť tento diel . Takže vas všetkých prosím o max. opatrnosť pri svojpomocných opravách našich vozítok P.S. už mi aj za 10 min. volali zo servisu , že sa dá kúpiť len celé veko za 300 € .http://shop.korea-motors.com/new-cover- ... 9.00-.html
Na Korapsu ten dil stoji kolem 85 dolaru, akorat nemam tucha kolik bude postovny, kdyz to nemaji naskladnene, muze byt klidne dvojnasobek ceny a nebo mile prekvapi.
kvôli jednej matici nebudem meniť celé veko + tesnenie + robota v servise , mne úúúplne stačí , keby niekto vedel túto "maticu " zohnať s nejakého auta , ktoré je po nehode, šrotovisko a pod. , a ja si to už viem zrepasovať doma
Odpoveď z centrály KIA Bratislava : ak sa Vam v autorizovanych servisoch vyjadrili ze nejde objednat iba maticu tak Vam bohuzial nevieme pomoct. Nie vsetky diely je mozne kupit samostatne. Niektore je mozne kupit iba v kope napriklad ako diel ktory potrebujete. s pozdravom, Viera Korenova, Kia Motors Sales Slovensko