Tak sa pripajam, aj mne sa cez vikend rozsvietila kontrolka Check engine. Pustil som OBD scan a vyhodilo mi chybu Oxygen Sensor Circuit No Activity Detected takze zrejme lambda sonda preziva svoje posledne chvile. Zajtra idem do servisu tak uvidim co mi povedia. Ocakavam bezplatnu vymenu vramci zaruky.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
ceed II 1.6 GDI FIFA ceed SW 1.6 CRDi - prodáno Citroen Xsara coupe VTS 2.0 HDi Renault Laguna 1.8 16v Škoda Felicia Magic 1.3 Škoda 110R coupe 5speed Dacia 1310
Lenost je motorem pokroku Co bylo není, co je nebude
Vies mozno ti to ta krysa len nakusla,aby si akurat prisiel domov bez rozsvietenej kontroly. Aby na nich nepadlo podozrenie a nevolali exterminatora. To celkom dava logiku,nie?
Kia Sportage 1.7CRDi Sand Track+coolovesvetla+Turbo GDI maska+Stebel TM80 Magnum horn
crui5er píše:Nebylo by lepší a hlavně levnější pouze opravit kabeláž namísto nákupu nového dílu? Samotná lambda ti přeci musí fungovat.
Taky si myslím.
ceed II 1.6 GDI FIFA ceed SW 1.6 CRDi - prodáno Citroen Xsara coupe VTS 2.0 HDi Renault Laguna 1.8 16v Škoda Felicia Magic 1.3 Škoda 110R coupe 5speed Dacia 1310
Lenost je motorem pokroku Co bylo není, co je nebude