Caute,
uz nejaky ten tyzden mame doma Vengu, zatial sa len prevazame a kochame No uz pomaly zacinam "investovat" do nejakych "somarin"...
Trapia ma hlavne potahy na sedadlach, to povodne calunenie je pekne, skoda ho znicit, tak som uzvazoval nad nejakymi autopotahmi, lenze univerzalne su vacsinou naprd...
- Opierky prednych sedadiel su velmi buclate, takze ich neobleciete a zadnych zase tak minimalisticke, ze to vyzera nechutne ovisnute...
- Kedze je zadna lavica posuvna, neda sa vyklopit ako u beznych, sposob uchytenia potahov zda sa mi trocha nestastny...
- Problemy su aj s laktovou opierkou na sedadle vodica a samozrejme aj zadna na operadle, k tomu je to delenie 40:60 (ci 1/3 - 2/3?)
Viete niekto poradit, ktore bezne seriovo vyrabane autopotahy by pasovali, pripadne ci uz su v predaji nejake konkretne na Vengu???
Poslednou moznostou zostava usitie potahov na mieru, ale to musim najst nejaku overenu firmu v okoli Kosic, cez internet by som nerad take nieco objednaval - alebo mate ine skusenosti?
Diky moc.