Zdar pánové, menil už niekto rozvody na tomto motore? Čo ste všetko menili, len rozvodový remeň a kladky, alebo aj vodnú pumpu a všetko ostatné okolo toho? Čo som tak narýchlo popozeral, tak je tam tých remeňov a kladiek celkom dosť. Má niekto viac skúseností? Vďaka za názory.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Dík za rady. Asi som to zle naformuloval. Rozvodový remeň a kladky to vymením automaticky. Skôr som myslel na ostatné remenice, kladky či vodnú pumpu. Bol som sa pýtať v autorizáku a tam mi to všetko hodili do ponuky a mne oči pretočilo. Inak rozvody a vodná pumpa boli menené pri 100 tis. km a teraz mám 196 tis.
Ešte raz - ak je vodná pumpa hnaná rozvodovým remeňom tak ju treba meniť rovnako ako kladky lebo jej zlyhanie bude mať rovnaké následky ako zlyhanie niektorej z kladiek. Ak ide o spodnú remenicu či kladky drážkového remeňa tak ľudia zvyčajne menia až pri nejakom probléme (hádzanie, pískanie...), zabúdajú ale, že keď sa roztrhne drážkový remeň a vtiahne ho pod rozvodový, tak sú následky rovnaké ako pri roztrhnutí remeňa rozvodového. Voľba je na tebe.
No veď to, čo som vyčítal z nejakej dokumentácie, tak vodná pumpa má zvlášť pohon a nie je súčasťou rozvodu. Na staršom type tuším bola hnaná priamo rozvodovým remeňom. Asi to pomením všetko a bude pokoj.