pri startovani strasny zvuk

pri startovani strasny zvuk

Příspěvekod Charlli » 23.04.2015 11:25

Ako tak citam kazdy ma svoje skusenosti a kazdy ine.Ja s mojim sportage 1,6 2011rok.
Pri startovani asi kazdy 10x ma taky strasny zvuk ze si myslim ze sa ide rozsipat motor.
Pri 60tisic km mi odysla spojka (strunka na spojke sa obrusila a neviem o co) oprava 300€ ale nie v servise KIA tam by som sa pod 1000€ nedostal
Obcas pocas jazdy zacne sklbat s autom s nico nic.
Rozsvietei sa mi asistencia rozjazdu s kopca+ presmikovanie kolies potom to z nicoh nic zhasne aj za dva dni.
Ako katastrofa jazden vlastnosti pohodlie ok.
Ale s cohoje s akeho blata je ten motor a prevodovka a elektronika netusim.
A kolko to vydrzi? Ak 200tisic a nerosipe sa to tak budem rat.
Nikdy viac KIA
Charlli Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: pri startovani strasny zvuk

Příspěvekod KIASTORM » 23.04.2015 16:30

Preco ti tu spojku nemenili v zaruke? Poskodil si ju ty podla nich?
Kia Sportage 1.7CRDi Sand Track+coolove svetla+Turbo GDI maska :-)+Stebel TM80 Magnum horn
KIASTORM Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (2)

Kia Sportage III (2011)
82000 km @ 6.3 l/100km

Příspěvekod ladlen » 23.04.2015 18:08

Charli, hrozné po tebe čítať, ak dávaš tomu autu rovnako zabrať ako slovenčine, tak sa nečuduj, že máš taký vrak. Neverím, že to auto má 4 roky a že je v záruke. A ak áno, tak to rieš v servise a potom napíš, ako si pochodil.
ladlen Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage III (2013)
167000 km @ 0 l/100km

Příspěvekod spd001 » 23.04.2015 19:26

Pokial si setril na origo servise a navstevoval si neorigo tak sa necuduj ze ti neuznavaju zaruku.
Obrázek cee´d_SW 1.6 GDI FIFA World Cup Edition
spd001 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Kia cee'd SW II (2014)
120000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod milan79 » 04.05.2015 20:15

A to mas odkial ze musi chodit len do autorizovaneho servisu aby nestratil zaruku? Precitaj si napr. toto http://auto.pravda.sk/poradna/clanok/26 ... o-servisu/
Venga 1,6CRDi 85kW, výbava TX (exclusive) solid white predané prešiel som ku konkurencii VW
milan79 Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
63000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod spd001 » 04.05.2015 20:34

Nikto nepovedal ze musi to je kazdeho vec kam bude ci nebude chodit, bohuzial zijeme v krajine kde europske zakony neplatia ked sa jedna o spotrebitela neviem ako ty ale ja sa s tym stretavam casto.Asi si to ani necital ved to tam mas cierne na bielom "Ísť teda do autorizovaného alebo neautorizovaného servisu? Podľa Pravdu by mali ľudia, ktorí si kúpili nové auto, navštevovať do troch-štyroch rokov prevažne autorizované servisy" a napr pri predlzenej zaruke "Celkom iná situácia v uplatňovaní záruk je v prípade, ak si s novým vozidlom kupujete aj nadštandardné služby, napríklad predĺženú záruku, nad rámec zákonných garancií. Typickým príkladom je 7-ročná záruka vozidiel Kia alebo 6-ročná záruka Mercedesu. „Výrobca vtedy môže určiť podmienky, za akých sa bude predĺžená záruka dodržiavať. Jednou z týchto podmienok môže byť vykonávanie prehliadok a záručných opráv výlučne v autorizovanom servise značky,“ objasňuje Pravda." Je na danom servise ci ti zaruku uplatni a silno pochybujem ze ked prides s niecim vaznym ako su skocene rozvody a pod. ze ti uznaju zaruku ked zistia ze si chodil do neorigo.Pri malickostiach este privru oci.To ze ma niekto razitko "Autoservis" z neho este servis nerobi miknutim oka ten neautorizak zrusia je tam milion veci ktore musi splnit neautorizak aby bol plnohodnotna nahrada autorizaku a keby si ma zaplatit vsetky tie skolenia,povolenia,pripravky atd tak zisti ze musi dat vyssiu cenu cize to robia vacsinou na kolene aby kompenzovali nizsiu cenu
spd001 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Kia cee'd SW II (2014)
120000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod milan79 » 04.05.2015 20:45

Neviem kde chodis do servisu, si zo Sale, mozno do Nitry alebo inde, fakt neviem, Ja som chodil do Nitry ale moc spokojny som nebol. Raz som tam mal auto mesiac nevedeli zistit vadu, tak potom vymnenili celu riadiacu jednotku motora. Potom som mal problem so servom. Prvy krat vadu neodstranili prejavila sa znova hned prvy den a zena skoro zrazila chodca ked vychadzala z kruhacu, lebo jej prestalo fungovat servo. Na moje tvrde naliehanie vymenili riadiacu jednotku serva. Moj nazor je ze nie vsetky znackove servisy su lepsie ako tie neautorizovane. Problem je ze vsetky taketo vacsie vymeny im musi naprv schvalit importer a tomu si uz peniaze dal, tak ma cas riesit problem aj mesiac tak ako sa to stalo mne.
Venga 1,6CRDi 85kW, výbava TX (exclusive) solid white predané prešiel som ku konkurencii VW
milan79 Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
63000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod spd001 » 08.05.2015 10:03

Nechodim do servisu nikam V PN to bol osobne na mojom sukromnom aute prvy KIA servis a zrejme aj posledny.V nitre som bol dva krat so svokrinim autom a po druhej prehliadke aj naposledy(predrazeny servis a menia veci bez opytania a stylom ako to im vyhovuje) ale bola aj pozytyvna skusenost s nitrou a to striekanie dveri trafili perfektne a jednalo sa o svetlu metalizu.
spd001 Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Kia cee'd SW II (2014)
120000 km @ 7 l/100km

Zpět na Sportage