Tak ja sa vrátim späť k téme.
Už nejaký čas ma iritoval nejaký klikavý zvuk odniekiaľ zo stredovej konzoly alebo stredovej opierky, ťažko to bolo identifikovať. Navyše sa to prejavovalo dosť náhodne, celkom dosť nezávisle na nerovnostiach. Ale prišiel som na to... Taký klikavý zvuk (klik klak) vydáva spona bezpečnostného pásu (tá časť, kde sa zaklikne pás a má to červené tlačítko Press, či tak nejako

). Neviem ako u Vás, ale u mňa po zakliknutí, keď pohýbem s pásom, tak to dobre počuť. Či to za jazdy kliká alebo nie závisí od toho ako sa mi podarí zasunúť pás dnu, stačí tým ale pohýbať a buď to prestane alebo začne. Dosť otravný zvuk, samozrejme hovorím o situácii keď je vypnuté rádio. Tá spona ináč aj pôsobí tak nejako lacno, nepevne, aspoň keď porovnám s minulým autom. Aj samotné pásy mi pripadajú tenšie... Šetrí sa na všetkom... Je to prkotina, ale otravná, až mám nutkanie ísť s tým do servisu... Ale neviem, či by som si pomohol. Teraz neviem, či to je to len môj problém, lebo zatiaľ sa na to nikto iný nesťažoval, aspoň som si nevšimol. Fakt už musím ísť do salónu vyskúšať si nejakú inú Sportage...