Ako sa to hovori? Radsej dve kozi v hrsti...uz si to nepamatam. Inak cital som tu clanok niekde od majitela kvazi novej Vengy,ktory bol zufaly (a ani sa mu nedivim) kvoli hrdzi na svojom aute a rozoberala sa tam kvalita KII a inych znaciek,tak len tolko k tomu,ze pred tymto autom som kupil fungl novu octaviu,mysliac a veriac,ze ake dobre auto som kupil.

nepochybne je octavia vyborne auto a skodu ako znacku nespochybnujem,ALE co ja som si s tym autom uzil... Cierna perletova metaliza. Po tyzdni som si ju isiel povysavat a suchol som gumenou hadicou o blatnik,zanechalo to tam vrubkovany odtlacok,ktory tam uz zostal. Na odstrel. Cez strechu mi tiekla dnu voda,kym mi nezacalo plesniviet calunenie. Jeden z dvoch reprakov co to malo rezonoval,az som ho vypol. Samozrejme servise tvrdil,ze vsetko je OK,ked som to x krat reklamoval. Po troch rokoch mi zacala blbnut elektrika,okna sa otvarali zatvarali same od seba. Najhorsie asi bolo radenie rychlosti,zaradit jednotku, dvojku bol boj a neraz som bol vytrubeny na krizovatke. V servise som bol ani neviem kolko krat,vzdy mi bolo povedane,ze je vsetko OK. Tymto by som rad pozdravil pana Malcharka,dufam,ze sa mu vodi dobre

Trochu som sa rozpisal,ale chcem tym povedat,ze niekedy sa naozaj nepodaria niektore kusy. Uvidime casom,ci KIA ako znacka obstoji,alebo sa ludia na nu budu pozerat nadalej ako do teraz. Dufam,ze obstoji. The end