Zdravím na fóru, tak jsem po šesti letech malinko s obavami odešel z klubu VW ( jezdil jsem s Touaregem ) a zakoupil po všelikém přemítání a hodnocení Sportage, 100kW CRDI 4x4......a chlapi i dámy z

i

po měsíci ježdění fakt dobrý. Najeto celkem 1.300km, spotřeba šla z počátečních 8,6l na zatímních 6,7, líp se všude vlezu, auto je tvrdší a perfektně sedí, zatím prostě paráda bez jediného škraloupu. Jedině snad jednou něco v motoru nebo z víka kufru odpadlo či odkáplo na výfukové potrubí vedoucí z motoru a začalo se to tam pálit a kouřit, takže jsem s hasičákem zíral dovnitř a čekal co to udělá, naštěstí to pak schládlo, vysmrádlo a dobrý

Po poctivém několikadenním prostudování vašeho fóra nemám žádné pochybnosti o kvalitě těchto aut a vůbec celé značky KIA , která udělala obrovský skok dopředu. (skalní fandové prominou, ale před šesti lety bych do této značky určitě nešel) Myslím, že je to hlavně díky Žilině a lidí kteří tam tyhle pěkný auta dělají, korejci vsadili na dobrou zemi a teď se jim to vrací i v podobě takových jako jsem já, kteří přesedlají z Touarega na Sportážku...to auto je opravdu co do kvality i designu povedený. Hodně šťastných kilometrů všem.