Čaute,
tak aj ja hodím svoje prvé dojmy :
pocit z auta je perfektný, posed mi vyhovuje a cítim sa v ňom veľmi dobre. Sedadlo mi neklesá (ako tu niektorí písali), lebo ho mám úplne dolu. Motor na to, že je diesel je fakt tichý aj pri väčších rýchlostiach. Pri štarovaní ho skoro vôbec nepočujem. Spotreba: prešiel som cca 300 km pri rýchlostiach okolo 90, ale aj 150 a zatiaľ mám 6,8, čo sa mi zdá zatiaľ veľa. Dúfam, že bude postupne klesať. Ťah motora : do 90-ky celkom živé. potom to ide dosť pomaly. Predbiehanie pri 90-ke a na 6-ke je dosť dlhé, podraďujem radšej na 5-ku. Tiež sa teším, keď motor trošku ožije. Stále to porovnávam s mojou Oct.I 1,9 TDI, tá bola živá až až. Pan.strecha - paráda. mal som ju otvorenú aj pri 100-ke a takmer nefúkalo dovnútra. S oknami je to horšie. Pri jemnom pootvorení si pripadám, ako keby mi niekto pískal píšťalkou do ucha. PP a jeho ovládanie : to moc nekomentujem, lebo sa tu o tom popísalo veľa. Mohlo to byť lepšie. Ale keď si chcem auto úžívať, nebudem stále pozerať na PP a prepínať ho.Cúvacia kamera - tak to je paráda, oplatilo sa priplatiť. Navigácia v pohode, ale neukazuje aktuálnu rýchlosť (teda, aspoň som to zatiaľ nenašiel). Rádio -PERFEKTNÉ a ten sub-woofer - proste paráda. Ocenil to aj môj 20 ročný syn a to už je čo povedať. Spárovanie mobilu som ešte neskúšal, ale ja mobil v aute nepoužívam, tak neviem, kedy sa do toho pustím. . Jazdné vlastnosti -úplne v pohode, auto slušne sedí. Kufor- vyzerá malý, ale keď som všetky veci, čo som vozil v oktávke napchal k rezerve pod plató, tak mi ostal prázdny kufor. Mám tam len sieťku a dáždnik. Takže v podstate je veľký a úplne vyhovuje. Trošku mi vadí, že mi stále svieti kontrolka TPMS, ale ešte mesiac vydržím a potom to prestane, keď tam hodím origo 18-ky. Ale viacej mi vadí pípajúca kontrolka teploty pri 5 stupňoch. dosť to vyrušuje, hlavne keď kolíše teplota medzi 5-6°. V lete to bude lepšie

. jazdu v noci som zatiaľ ešte neskúšal, takže svetlá ešte neviem posúdiť. Tempomat: tak ten je podľa mňa perfektný (zase porovnávam s Oct.). A ešte mám jeden nedostatok. Dvere šóféra sa ťažšie zatvárajú, musím s nimi silnejšie buchnúť. Asi nie je dobre nastavený zámok. Uvidím, či sa to vybehá a keď nie, tak to nechám nastaviť, keď pôjdem prezuť na letné.
Sumár : zatiaľ som spokojný na 90%. ak klesne spotreba a auto aj trošku ožije, bude to fajn.
Zatiaľ asi toľko (Ty kokso, ale som sa rozpísal

)