andrej píše:No ja vlastnim sportage asi polroka a nebanujem.Myslim ze predajca trepe otom ze mazda je ina liga.Tieto sprostosti milujem.A navyse mazda uz davno nieje taka kvalitna ako kedysi takze sme v dobe kedy sa vsetko robi ako teple rozky. A mne sa ta mazda vobec nepaci a umna rozhodol aj dizajn takze podla mna je mazda skareda krabica. Tot vse moj nazor
Presne ako píšeš - tá kvalita je úplne niekde inde ako kedysi. My máme v robote samé audi - a to by ste neverili ako sa pekne striedajú v servise jedna po druhej. No a to by si človek povedal, že AUDI

bude kvalitné, bezporuchové auto. Ja som pred kúpou

SPORTAGE prešiel niekoľko predajcov s SUV a všetky som ich otestoval ale jedine v KII som sa cítil ako u mňa doma v obývačke - a toto je dôležité, musí to chytiť za srdce ako píše
lubos761.
Mne tiež nejde o cenu, o spotrebu, či má rezervu, či má o 267l väčší batožinový priestor, ale ide mi o to aby som sa v tom aute cítil dobre, mal svoje pohodlie, rodina mala svoje pohodlie a bezpečne sa doviezol kde potrebujem. (Ale dizajn je tiež pre mňa dôležitý a tak isto pre moju ženskú osádku).
Ale každý má svoj názor, každému sa páči niečo iné, každý chce mať v aute iné vymoženosti techniky,...atď.
Takže prajem nerozhodným šťastný výber a Vám, ktorý už vlastníte nové autíčka (ja budem majiteľom už za necelé 2.týždne) veľa šťastných kilometrov.