Svetlomety Sportage III

Re: Svetlomety Sportage III

Příspěvekod charlie0007 » 29.10.2012 23:14

snike:
v reále ich veľmi rad predvediem komukoľvek :)
kde nájdem konanie zrazov?

mne osobne prídu naživo tie xenóny super :)

ich chod je veľmi rýchli a nábeh trvá sekundu :) v podstate skoro okamžite :)

vidím viac na väčšiu vzdialenosť :)

budem rád keď to posúdia naživo aj druhí :)

video by nemal byt problém :) keď bude trochu času tak niečo natočím :)
Kia Sportage 2,0 CRDI, AWD, 100 kW ex + doplnky Xenon, 18" kolesa
charlie0007 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod marvin » 30.10.2012 10:19

Využijem túto tému o xenónoch a rád by som sa ich majiteľov spýtal, či nemajú dojem, tak ako ja, že svietia akosi krátko, hlavne na diaľnici mi to vadilo (mám na mysli normálne stretávačky, nie diaľkové). Alebo lepšie povedané, ich svetelný kužeľ končí veľmi náhle, nie je tam taký "rozptyl" svetla v diaľke... Sú to moje prvé xenóny, tak nemám s čím porovnať, takže je možné, že je to normálne, len sa mi zdalo pri prvom použití, že vidím menej pred seba ako na starom aute s obyčajnými svetlami.
Kia Sportage 1.7 Crdi EX
marvin Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage III (2012)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod charlie0007 » 31.10.2012 20:26

Čau marvin

popravde tiež som si všimol že svietia akosi krátko... :)

ale na druhej strane najazdil som na mojej kii 35000 km za všetkých svetelných podmienok a stretávacie xenóny mi vždy dobre posvietili :D

musím povedať že svetelný kužeľ je má do šírky veľký záber takže pri jazde mestom poskytuje dobrý prehľad o chodcov, v podstate to nahrádza natáčanie svetlometov. :)

To natáčanie veľmi dobre nahrádza aj córner funkcia, pri nízkych rýchlostiach...

A porovnávať to môžem s VW passat bi xenón na ktorom občas jazdievam pracovne :)

passat síce svieti ďalej so stretá-vačkami ale často mi blikajú protiidúce autá že ich osvetľujem... :D

dokonca to dali už aj nastavovať v servise ale aj tak sú dosť vysoko si myslím :)

Skús isť s kiou do Servisu nech ti to nastavia :)

Ja osobne som si zvykol, tak ako to je :)

čau
Kia Sportage 2,0 CRDI, AWD, 100 kW ex + doplnky Xenon, 18" kolesa
charlie0007 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod marvin » 01.11.2012 23:51

Súhlasím, do šírky xenon svieti naozaj dobre a hlavne pravá strana je veľmi slušne osvetlená.
Ľavá je zrejme kvôli oproti idúcim autám značne skrátená...
Môžem sa spýtať v servise, ale predpokladám, že mi povedia, že je to "v norme"... :)
Kia Sportage 1.7 Crdi EX
marvin Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage III (2012)
0 km @ 0 l/100km

Předchozí

Zpět na Sportage