Dodací lhůty nové Sportage..

Re: Dodací lhůty nové Sportage..

Příspěvekod Patrik1974 » 01.10.2011 20:37

Ano to su auta z vyhier Orange tiez mi znami hovoril ze mu ponukali pred mesiacom take za 15tis Eur, a to je nejakapani Rigondeaux asi pracuje v Orange podla priezviska francuzskeho asi mala jedno navyse :lol:
Kia Sportage III ( MY 2012), 2.0 CVVT,2WD, Cassa White, EX+príplatková full výbava.
Obrázek
Patrik1974 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage III (2012)
49800 km @ 7.5 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod mir.jar » 03.10.2011 07:59

ma tam napisane celorocne pneu. To aj nam dali take?
15k je dobra cena.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
mir.jar Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (3)
Nejvzdálenější účastník srazu (4)

Kia Sportage III (2011)
70000 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Tadeas11 » 04.10.2011 09:03

Zdravím,
nedá mi to, abych se nepodělil s mou zkušeností... Objednal jsem Kiu Sportage 2.0 nafta, manual, 135 Kw 22.7.2011 s tím, že vůz bude dodán koncem srpna, nejpozději začátkem září 2011. Jednalo se totiž o vůz, který byl již objednán pro autosalon koncem ledna 2011. Bohužel jsem se vozu doposud nedočkal!
Nejdříve jsem byl informován, že vůz půjde do výroby 26.9.2011, ale to nebylo potvrzeno (samozřejmě do výroby nešel!!!). Nyní jsem dostal zprávu, že by vůz měl být vyroben až 43 týden, tj. konec října 2011 a snad i dodán, každopádně mi to nechtějí garantovat...
Abych byl upřímný, už mě to přestává bavit a už jsem si i zahrával s myšlenkou, že koupi Sportage stornuju a podívám se nikde jinde a po něčem jiném, ale bohužel jsem nenašel nic jiného, co by mě tak oslovilo jako Kia Sportage.
Celé mě to opravdu štve! Co se týká snahy prodejců Kia, tak se mi zdá, že moc velký zájem prodat nemají... Celé mě to mrzí o to víc, neboť jsem již před rokem koupil manželce Kiu Vengu, se kterou jsme nadmíru spokojeni...
Tadeas11 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod mir.jar » 04.10.2011 09:07

Tak, tie dodacie lehoty su sialene, uz sme tu o tom dost pisali. Casto ani nesedeli terminy co povedali predajcovia. Pokial niesi z mesta kde je viacero predajcov KIA tak ani tej ochoty tam moc nieje. Len neviem ci u inych znaciek to bude ine.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
mir.jar Muž
KIA Family

10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (3)

Kia Sportage III (2011)
70000 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod laban » 04.10.2011 09:18

Tadeas11 : a kde máš objednáno :?: Já v Č. Budějicích a čekám na ten samý vůz ( motor ), objednán na salón, někdy v únoru.
Mnou objednán v začátkem července a termín dodání měl být tak někdy koncem srpna, pak v září a poslední info, že by mělo jít do výroby kolem půlky října. Takže zatím jen čekat a čekat ;)
KS III 2011 ( MY2012) 2.0 CRDi, 4x4 EX + Panorama střecha, ochranné plasty nárazníků, boční lišty.
Obrázek
laban Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Kia Sportage III (2011)
26020 km @ 7.9 l/100km

Příspěvekod bartik » 04.10.2011 11:04

Já jsem "kupoval" už na začátku května, také předobjednanou 135kW někdy z února. Poslední info z výroby mi prodejce říkal, že možná bude vyrobena na přelomu září/října, pravděpodobnost 50% mu napsali. Samozřejmě jsem čekal, že to nevyjde, ale prý by SNAD měla být vyrobena v říjnu, tedy tento měsíc. Konkrétní termín mi ale stále ještě neřekli.
Čekám již 5 měsíců a když vím, že to bylo předobjednáno někdy v únoru, tedy 8 měsíců a stále neví termín, tak si říkám, že je něco špatně. :angry: :no:
Nejhorší ale je, že už dvakrát mi prodejce nabízel to samé auto s automatem, poslední várku automatů objednával v červenci a ani ne za dva měsíce je měl vyrobené. A nás nechají na tu samou výbavu a motor čekat 3/4 roku :thd:

Po půl roce čekání je ale blbé to zrušit, navíc také nevím o lepší alternativě a do Sportage jsem zamilovaný :)
Kia Sorento 2,2 CRDi 145kW, Comfort
bartik Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Sorento II (2011)
20500 km @ 10.1 l/100km

Příspěvekod Tadeas11 » 04.10.2011 12:29

Já jsem objednával v Čestlicích - kousek za Prahou.
Domnívám se, že problém je v té manuální převodovce... V současné době je spíše preferován automat, takže manuál se do výroby zas tak často nedostane. Podobnou zkušenost mám i u Audi. Otec si před časem objednával A6 s manuálem a čekal na ni cca o 3 měsíce déle než jeho kolegové ve firmě, kteří si objednali automat.
Sportage s automatem mi byla již také nabízena a to za opravdu zajímavou cenu, ale mě automatická převodovka nebere!!! Řízení je pak takové nudné :P
Jo, v autosalonu mi bylo zděleno, že :kia: preferuje v současné době spíše západní trhy, takže na český trh se toho moc nedostane... Takže opravdu nezbývá nic jiného než čekat a čekat a čekat než je pošleme do ........ :evil:
Tadeas11 Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod pekulo » 05.10.2011 12:38

Tak už som sa dočkal. Včera mi volal predajca, že moja nová láska práve prišla zo Žiliny :drink: Dnes som vybavoval formality, tak dúfam, že zajtra sa už budem aj s ňou voziť :oops:
Sportage SL 2,0 CRDi EX 4WD Black Pearl + 18" hliníkové disky, cúvacia kamera, objednaná 18.3.2011 vyrobené 29.9.2011, dodané 4.10.2011 prevzaté 19.10.2011
pekulo Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Tadeas11 » 05.10.2011 15:08

Tak to blahopřeji :drink:
Jaký tam máš motor? 100 nebo 135 kW s manuálem nebo automatem?
Díky za odpověď...
Tadeas11 Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod laban » 05.10.2011 15:17

@Tadeas11 čteš mi myšlenky, přesně na to jsem se jej chtěl zeptat ( kdyby sme se zrovna v práci nezakecali :D ). Taky mě to zajímá, zda už popojeli s tou naší várkou ... :?

@pekulo tak Ti blahopřeji, ať :kia: slouží a jezdí bez závad :thu:
KS III 2011 ( MY2012) 2.0 CRDi, 4x4 EX + Panorama střecha, ochranné plasty nárazníků, boční lišty.
Obrázek
laban Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Kia Sportage III (2011)
26020 km @ 7.9 l/100km

Příspěvekod Gino » 05.10.2011 15:48

Zdravím všechny jsem tady nový, ale musel jsem se přidat abych se svámi podělil o informace a mé zoufalství :| .
Mám od 4.března 2011 objednanou KIU Sportage 2L, 4x4, 135Kw, manuál, Comfort plus.
Dneska po telefonu s Prahou jsem byl informován, že v říjnu do čech nedovezou žádnou 135Kw sportage,
A po nátlaku (spíš zoufalých prosbách :oops: ) mi řekli, že to vypadá, že nebudou ani v listopadu, ale snad v prosinci :shock: .
Pořád je tam to snad. Mám pocit, že než vyjede moje vysněné auto z výrobního pásu, bude na světě KIA nové generace :cry:
Gino Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod mir.jar » 05.10.2011 15:53

cau,
vitaj medzi nami :drink: .

Vela z nas to tu uz chcelo aj vzdat a objednat ine, ale zial trh s malymi SUV vyzera dnes takto. Niekto tu pisal, ze na ktorusi inu znacku sa caka az 9 mesiacov.

Tak trochu ti inak zavidim. To 4x4 a 135kW motor. Pred rokom bol diesel len 100kW a 4x4 sme nechceli koli tomu doplatku, ale teraz aj lutujeme koli zime.
mir.jar Muž
KIA Family

Kia Sportage III (2011)
70000 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod KamZehr » 05.10.2011 16:03

@Gino
Všichni jsem to čekání museli vytrpět. Asi o tu Tvoji motorizaci je velký zájem. Ale to čekání se opravdu vyplatí. Sporťačka za to čekání stojí. Sám uvidíš. Držím palce. :thu:
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod pekulo » 05.10.2011 16:04

Tadeas11 píše:Tak to blahopřeji :drink:
Jaký tam máš motor? 100 nebo 135 kW s manuálem nebo automatem?
Díky za odpověď...

100kw a manuál...ja som odporca automatu...by mi to chýbalo sa hrať s rýchlosťami :roll:
Sportage SL 2,0 CRDi EX 4WD Black Pearl + 18" hliníkové disky, cúvacia kamera, objednaná 18.3.2011 vyrobené 29.9.2011, dodané 4.10.2011 prevzaté 19.10.2011
pekulo Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Tadeas11 » 05.10.2011 17:34

Gino píše:Zdravím všechny jsem tady nový, ale musel jsem se přidat abych se svámi podělil o informace a mé zoufalství :| .
Mám od 4.března 2011 objednanou KIU Sportage 2L, 4x4, 135Kw, manuál, Comfort plus.
Dneska po telefonu s Prahou jsem byl informován, že v říjnu do čech nedovezou žádnou 135Kw sportage,
A po nátlaku (spíš zoufalých prosbách :oops: ) mi řekli, že to vypadá, že nebudou ani v listopadu, ale snad v prosinci :shock: .
Pořád je tam to snad. Mám pocit, že než vyjede moje vysněné auto z výrobního pásu, bude na světě KIA nové generace :cry:

Zdravím Gino,
Tvoje info mě "lehce" šokovalo :!: Takže jsem hned volal svému prodejci jak to vypadá s dodáním mé Sportage 135 kW v termínu 43 týden, tj. konec října 2011. Byl jsem ujištěn, že by tento týden měl platit, i když mi to samozřejmě nemohou garantovat :thd: .Takže doufám, že Tvá informace, že žádná Sportage v říjnu do :CZ: nedorazí je mylná...
Tadeas11 Muž
Uživatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na Sportage