Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
tak auto je uz doma... v navigacii mam zevraj daky novsi soft.. ukazuje to aj povolene rychlosti a ma to daku lepsiu grafiku sa mi zda pri tych mapach:)
Tak vítam ďalšieho Bratislavčana do Klubu To bude mať Barny70 radosť Dúfam, že budeš so Sportage spokojný V ktorej časti BA Ťa môžem stretnúť ? Ja som BA V.
ja tak rovnako... aj ja dufam ze budem spokojny.... mam to zatial na prepravnych znackach lebo boli problemy s importerom.... neboli schopni s tym pohnut az kym sa o dom nedopocul majitel predajne a nedal mi auto na prepravnych znackach... pri preberani sadnem do auta a navigacia ostala len s napisom kia motors a dala sa ovladat len hlasitost.... v servise z toho boli mimo ale nakoniec to bolo len slabe napatie v baterie cize pododa... uz tam mam aj zimne 16tky:)
Zdravím všetkých účastníkov tohto fóra. Som tu nový, zaregistroval som sa sem, lebo som šťastne v očakávaní novej Sportage 1,7CRDi. Objednal som si ju v polovici januára, vtedy mi povedali, že chlape počkaj si 5-6 mesiacov. Je to poriadny zaberák na nervy čakať takú dlhú dobu na vysnívané autíčko. Už aby bol aspoň máj...
KIA Sorento 2,2 CRDi, výbava Platinum + sivá metalíza Platinum Graphite, AT
ta navigacia a kamera su sice dost drahe, ale stoja za to . Palubovka vyzera o dost lepsie, v baliku je aj subwoofer ktory som doteraz v aute nemal a nelutujem a cuvacia kamera dost pomoze. GPSko som maval doteraz len nacapene na skle co nebolo bohvie co. Takto to je vzdy po ruke a este nezabera zasuvku. Mas sa na co tesit
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak