Zdravíčko pánové, tak si už třetím týdnem užívám radostí a bohužel i starostí se Sportáží.. Bral jsem skladovku, 1,6 GDI Comfort plus, takže jsem nemusel čekat a dvojkolka mi na to moje ježdění do práce a okolo komína stačí.. Co si budem povídat, je to krásné auto, předek se fakt povedl a i z boku se na ni dá koukat.. Jen ty zadní blinkry se fakt nepovedly, to by byl problém je dát do jinak krásných skupinových světel?? Motor je syrový, mám necelých 400km, zatím 8,1 l/ 100km, jezdí, no

ALE jinak z toho auta nejsem nijak extra odvázaný

Otevírání a hlavně zavírání oken kluci korejští moc nevychytali, že je nemůžu ovládat dálkou je velké mínus.. Palubní počítač- to je spíš parodie, žádné pořádné údaje neposkytuje, nic se jím nedá ovládat a ta venkovní teplota by se při velikosti displeje klidně vlezla k údajům o spotřebě, nebo kilometrech.. Ale co mě opravdu deptá, to je rádio s funkcí HF.. Telefon se mi podaří spárovat tak v jednom případě z padesáti pokusů- mám Iphone 4S- , ale zase když se mi to podaří, tak se připojí pokaždé, podle ikony bluetooth na displeji rádia.. Jenomže po dalším nastartování už nepřijímá hovory, telefon vibruje, ale rádio si vesele hraje, jako by se nechumelilo.. Už jsem objednaný na servis, ale vsadím se, že to bude jako na potvoru fungovat

Pročetl jsem celé fórum a vím, že s tím bývají problémy, ale takové snad nikdo zatím neřešil.. Jinak tempomat zatím funguje jak má, USB schroustá i čtečku karet a vyhřívání sedaček je taky pěkná vychytávka

Doufám, že za drobnou kritiku našeho autíčka tady na fóru nedostanu BAN