Co se týká kvality smontování, tak to nebude problém jen ruského trhu.
Ne mém Ceedu mám například rozdíl ve slícování přední kapoty a nárazníku. Na jedné straně je viditelný rozdíl přes 1,5mm, což je mnohem více než dovolená tolerance. Vtipné je, že jsem tento neduh viděl u vícero Ceedu. Osobně neřeším a ani nebudu zatím reklamovat. Takových rozdílu je na autě hned několik, hlavně v přední části.
Když jsem si měl jet převzít nové auto ze salónu, volal mi prodejce, že narazil na jeden menší problém. Jedna z chromových lišt zadních dveří (výbava exclusive), není chromová!!! Auto jsme převzal a do 14 dnů byla závada odstraněna v rámci záruky. Chtěl bych ale vidět ty borce na výstupní kontrole, tohle je neomluvitelné!!!
Zadní elektrické okénko zajíždí v horní části mimo těsnící gumové drážky. Výsledkem je, že se gumové těsnění po dovření okénka utrhne a skřípne do drážky. Zvažuji reklamaci, ale zatím mě to až tak netrápí.
Na víku kufru jsem našel jeden šroub se špatnou podložkou. Místo klasické je použitá silná pérovka. Neřeším, jen to vypadá blbě.
Mezi palubní deskou a čelním sklem na mě z jedné strany kouká nějaký černý molitan. Neřeším, přece si kvůli tomu nenechám rozebrat půlku auta.
Povrzávající interiér je kategorie sama o sobě.
I přesto vše jsem s autem spojen a těším se z každé jízdy