od lubos761 » 30.01.2014 04:36
To : Hubo
Možná jsme si nerozuměli...
1) Tlak v pneu je předepsán výrobcem a rychlost by měla odpovídat měření při správně nahuštěných pneu. Navíc, rozdíl při úbytku tlaku a správném nahuštění je neměřitelný( možná v laboratoři)
2) Každý rychloměr je cejchován s + a - tolerancí. A do této tolerance se s jistotou vejde nová i ojetá pneu.
3) Výrobce povoluje u některých typů vozidel až 3 rozměry ráfků, kdy s narůstajícím průměrem ráfku klesá povolená výška pneu ( Sportage 4X4, 2.0 CVVT, můj případ), znovu se vejde do tolerance rychloměru...
4) Moje práce úzce souvisí se servisem autobusů, městských i linkových. Máme ve vybavení přesnou zkušebnu tachografů a rychloměrů, které se nastavují ještě nenamontované na vozidla. Dle metodických pokynů výrobců těchto zařízení je nutné nastavovat při spodní hranici tolerance, která je u rychloměrů a tachografů dle typu, až -10% z celkového rozsahu. Proto,že se jedná dnes už o výhradně elektronická zařízení, se zápisem dat na pevnou kartu, tak při montáži se musí vyplnit přesně protokol o provozních podmínkách, za jakých je tachograf a rychloměr provozován ( přesný rozměr kola, počet otočení na ujetí určité dráhy atd.) A jen na okraj : Nově dodávané a ocejchované rychloměry od výrobců jsou právě nastaveny " optimisticky" k nižší hranici tolerance. Věřím, že Kia není v tomto vyjímkou. Nechci nikomu brát iluze, že zrovna jeho auto má přesný rychloměr. Jen jsem se pokusil zde dodat trochu osvěty.
S přáním pěkného dne s přesným rychloměrem
lubos761
Kia Sportage 2.0 CVVT, Comfort +, r.v. 2011, orange techno, xenony, park.asistent, 17"kola,