Takze auto je doma len nastala mala zmena.Predajcu som oslovil ze by som chcel uskutocnit malu zmenu a namiesto 1.7 by som tam mal radsej 2.0crdi no jeho odpoved bola ze uz sa to neda bo auto ide do vyroby ale ak chcem maju teraz na predajni v plnej vybave 4wd a tak som načrel hlbsie do penazenky vankuša aj ponožky som prezrel a dnes som si noveho tatoša doniesol dom.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
No, tukan23, mesiac po objednaní prísť do predajne a chcieť iný motor, to predajcu naozaj poteší.-:))) Ale kúpil si a uvidíš, či dobre. Pokiaĺ chodíš do terénu, v zime lyžovať, alebo máš chatu, tak si urobil dobre. Pokiaĺ nič z toho, tak budeš zbytočne voziť 100 kg navyše spojku na zadný náhon a aj motor ti bude pýtať o dosť viac.
No motor jak motor. Dnes som platil prvu pokutu na Sportge za rychlost. Trochu som to roztiahol do kopca v BA a fuuk 80EUR chceli, ale dohodol som na 40UER na mieste.
Kia Sportage III ( MY 2012), 2.0 CVVT,2WD, Cassa White, EX+príplatková full výbava.