Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Tak dnes som videl nazivo novu sportage sice sme sa len minali na ceste ale osobne sa mi lubi a este ta nova farba cherry ci aka no krasota a tie ledky pecka
KIA CEE'D 1,6 GDi SLOVAKIAX.EDITION -Dark gun metal
Na mna posobi ten predok ako rutiaca sa MANTA s otvorenou papulou Verte, ze predok bude ako prvi najviac zmeneny pri facelifte. Z boku a zo zadu je to auto peknucke
Sportage 3 , 1.7CRDi EX , dvojtónova truuuba, HID, americke zadne svetla, Androidove radio
Dle katalogu nové Sportage je tam jen jedna červená a to Červená Infra AA1. Sice se na katalog 100% spoléhat nedá, ale asi by to mohla být ona Mám stejnou na Ceedu, ale z fotky to takhle nepoznám...
Skoda ze sa neda v pripade gt line vybrat iny interier ako cierny.na ostatnych trhoch ide dat aj cierny s bezovymi stredmi sedadiel a tapacirov.u nas je len cierny.