Nová Kia Sportage

Re: Nová Kia Sportage

Příspěvekod romero SK » 17.12.2010 20:07

Pripájam sa ku gratulácii, ja stále čakám :kia: , ale som trpezlivý, ked zoženieš tie zimáky, tak daj vedieť akú značku si zohnal, lebo u nás na Slovensku, všetko beznadejne vypredané a výrobcovia už údajne vyrábaju letne pneu. :help:
romero SK Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod vladislav » 17.12.2010 21:06

Já tam našel toto.. http://www.pneu-servis.cz/index.php?section=8&CsV=1 Ovšem jsou to offroad a nevím ten rozdíl v označeni a použití oproti... osobní.. A jestli půjdou použit i na normálni jezdění po silnici..Však on mi někdo poradí... :help: :kia:

Vyšel zase nový test na Sportage... http://www.zavolantom.eu/2010/12/17/tes ... e-1-6-gdi/
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod hopik » 17.12.2010 21:25

Tam volam už 3 den - neberou telefony. A skladem to napsaný nemaj
hopik Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod romero SK » 17.12.2010 22:55

Vladislav dík za ten odkaz, na ten test, no mne to skôr pripadá ako subjektívny názor autora :no: a nie objektvny test auta :kia:
ja som jednoznačne fanúšik benzínu :drink:
romero SK Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod vladislav » 17.12.2010 23:31

Přesně tak...Četl jsem už hodně testů i zahraničních ,ale takhle negativni ještě ne..Ten redaktor ho hanil od začátku až do konce..Až jsem se tomu musel smát...Sám jsem si měl možnost vyzkoušet ten motor...A na dost dlouhé vzdálenosti..Kdo zná kopec směrem z Votic na Miličín ...To auto to vyběhlo bez jakýkoliv problémů..Dneska člověk nemůže dát moc na takovéto testy...Nejlepší je si to opravdu vyzkoušet sám..Pak člověk ví aspon do čeho jde.. ;)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod olin » 17.12.2010 23:55

@hopik
Tobě vážně chtějí prodat auto na letních gumách :shock: :?: Byl jsem teď na garančce a chvíli kecal s prodejcem.
Říkal, že by mu svědomí nedalo poslat někoho s novým autem na letních gumách ze salónu. Celou sobotu obvolával
všechny e-shopy, aby sehnal zimní gumy na Sportage, pro kterou si měl zákazník přijít. Je to momentálně velký
problém. Momentálně se čeká na nějakou dodávku pneu Cooper z USA. V Evropě prý není nic :!: :shock:
Obrázek Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Obrázeknajeto >19000 km a něco i nacouváno
Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+
Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
olin Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (1)
Sponzor (15) TOP sponzor (3) Organizátor srazu (1)

Kia Ceed SW III (2020)
19000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod hopik » 18.12.2010 18:57

Řikali prej že každý nový auto jim automaticky chodí na letních gumách. Zimní si musím přivést sám. Akci na auta co přidaj i zimáky maj asi jen na menší auta protože jsou levnější. I koberečky gumový budu muset asi tam dokoupit , usmlouval jsem docela slevu tak se jim nechce nic dávat navíc.
hopik Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod vladislav » 18.12.2010 19:00

Kolik si počítají za ty koberečky???Já je dostanu grátis jen mě zajímá cena...
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod hopik » 18.12.2010 19:14

Neco asi kolem 800 kč
hopik Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod KamZehr » 18.12.2010 21:34

Já budu mít gumové koberečky grátis. Auto samořejmě s letmími gumami, zimáky by byly za příplatek, ale já počítám, že autíčko dostanu nejdřív koncem března a hlavně já chci gumy + disky. Vladislav mě přesvědčil, půjdu do plechu. Je to asi praktičtější, pokdu bude všude tolik sněhu. Nechce se mi pořád stát frontu na podzim a na jaře na přezutí.
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod KamZehr » 18.12.2010 22:05

vladislav píše:Já tam našel toto.. http://www.pneu-servis.cz/index.php?section=8&CsV=1 Ovšem jsou to offroad a nevím ten rozdíl v označeni a použití oproti... osobní.. A jestli půjdou použit i na normálni jezdění po silnici..Však on mi někdo poradí... :help: :kia:

Vyšel zase nový test na Sportage... http://www.zavolantom.eu/2010/12/17/tes ... e-1-6-gdi/

Autor testu je asi obdivovatel nafty. Benzin 1.6 je slabý a nafta 1,7 o.k. Já mám Ceeda 1,6 benzin a žádné takové problémy nemám. V Německu po dálnici šel v pohodě 200, ale to bylo na mě až moc, jenom jsem to zkoušel. Ta reportáž mi připadala jako ta pohádka - obutá a bosá, oblečená a nahá.
K těm pneu, na který jsi se koukal, jsou pro offroady a podle mého názoru a podle jejich vzhledu jsou pro čtyřkolky a hlavně do terénu. Já si myslím, že na 1,6 a předokolku vůbec stačí pneu v sekci osobní auta.
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 18.12.2010 22:38

Já jsem ty gumy v offroadu bral jako alternativu ,kdyby nebyly klasické zimní..Ale jak píšeš na silnici by asi nebyly vhodné....
Do těch plechů jsem rozhodnutý jít..Prodejce sice měl správný argument ,že cena je pomalu stejná i u Alu..Ale já to chci z jiného důvodu...Nevím jak je na tom Sportage s přirezáním brzd ??..Ale u Ceedu před FL to byla katastrofa..Byl jsem tady jedním z nejvíc postižených..
:lol: Dost lidí to tu nechtělo přiznat a tiše trpělo.. :lol:
K autu dostanu 17 palců kola a ty nechci nechávat na zimu...Proto volba 16 palců a plechy.. :thu:

Jinak k tomu testu...Kolik lidí tolik názorů...Každý má právo na svůj názor....Mě se ta 1,6GDI moc na tom autě líbila...Chci auto na silnici s vyšším posezem..Robustnější..
Určitě to auto využiji i jinak než k jezdění na nákupy k supermarketům.. :lol:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod KamZehr » 18.12.2010 22:46

Mluvíš mi z duše, stejný důvod proč jdu do Sportage. Letos se mě stalo v Rakousku v létě, projížěl jsem strašnou dešťovou bouřkou, večer zaparkoval u penzionu. Rano se chci rozjet a bylo to jako když mám utžené kolo, všichni se koukali, co se děje. Po pár kilometrech, když jsem několikrát přibrzdil, to zmizelo, ale byl jsem z toho pěkně mimo.
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod ultra » 20.12.2010 09:54

tak teda ja som objednal 30.11 a 17.12 som si bol pre moju 1,7 crdi
asi zázrak
ultra Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod vladislav » 20.12.2010 10:14

Tak to byla asi už vyrobená :D Jinak velká gratulace...At auto slouží jen k tvé spokojenosti..Když nám sem napíšeš poznatky z provozu budem jen rádi.. ;)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

PředchozíDalší

Zpět na Sportage