Dobre, takze moje postrehy z jazdy... vcera som totiz necakane musel ist trasu NR - ZM - BB - ZV a s5 v nocnych hodinach... mimochodom stretol som pri ZM o cca. 22:00hod. ciernu sportage EX, priznajte sa, kto to bol z fora?

no takze k veci:
ad1: automatika na stieracoch je good, ale ked bola prietrz mracien, tak to chcelo este aspon o jednu rychlost cyklu rychlejsie

ad2: po prejdeni celej trasy do ZV a vracani sa naspat, dakde za BB som stal na benzinke pre redbull a wc... po opatovnom nastartovani mi z nejakeho dovodu nechcelo na dialnici zapat tempomat... pritom som mal rozsvietenu kontrolku iba znizenej teploty vzduchu okolia... cca. pri ZM mi dajky z nenazdajky pri skuseni tempomatu tento zaplo a fical som uz v pohode s nim do NR... nechapem kvoli comu sa mi nechcel zapnut tempomat skoro celu cestu z tej benzinky az po ZM... totiz aj ked mi ho zaplo, kontrolka vonkajsej teploty mi svietila stale, teplota detto rovnaka ako tam hore...
ad3: zadny stierac mi po asi cca. 30tich zotretiach zacal neskutocne vrzgat, mal som sto chuti ho pocas inak pohodovej a kludnej jazdy ist odlomit...

inak na tych 18tkach to krasne sedi v zakrutach a kludne som mu nakladal 130kmh na tych usekoch kde sa to dalo iba v prietrzi som musel stiahnut pedal na 100, lebo som zacinal mat pocit, ze idem "plavat"...
inak vsetko super odhlucnene, ked som doma o polnoci z auta vyliezol nemal som zalahnute v usiach ako predtym zo vsetkych peugeotov, ktore mi presli rukami