V stredu som si bol prevziať svoju vytúženú

sportage 1,6 GDI, všetko prebehlo bez problémov, bluethoot som spároval s telefónom ešte v predajni, všetko funguje bez problémov, na autíčko som nemal žiadnu zľavu, našťasie som kupoval za starú cenu nakoľko som auto

objednával ešte v minulom roku, momentálne je drahšie asi o 200 eur, za nekonečné čakanie som dostal od predajcu gumené rohože, plstené rohože na leto, praktickú plastovú vaničku do kufra, originál clonu na krytie čelného skla v lete proti slnku a v zime proti namrznutiu, a ešte pár drobností v celkovej hodnote 230 eur, momentálne mám najazdených 350 km, na dlhšej jazde som prakticky ešte ani nebol, priemernú spotrebu mám 8,1l podľa počítača, sportage splnila všetko čo som od tohto auta očakával, ide skutočne veľmi ticho čo odceňujem, a vnútorný priestor mi tiež vyhovuje, pomaly si zvykám na výhľad z auta, tie zrkadlá trochu skresľujú obraz dozadu, takže si pomaly zvykám. S dynamikou auta som tiež spokojný

, pretože som vedel do čoho idem a výkon je na bežné vozenie úplne dostačujúci, ten motor podľa mňa nemá chybu

, všetko však ukáže ešte čas. V najbližšej dobe chcem vyskúšať ten tempomat, lebo zatiaľ som nemal možnosť.
Ešte by som sa chcel opýtať na deflektory predných okien, mám ich dostať od predajcu, no zatial mu ešte nedošli na predajňu, či tam nie je problém so sklápaním elektrických zrkadiel, alebo sú nejako prispôsobené, tak kto máte skúsenosť, prosím o vyjadrenie