Takže jsem se nic kloudného nedozvěděl (od nikoho) a diskuze je o ničem...
Ale když si tu vyfiltruju všechny příspěvky od robovenga od r. 2011, kdy se na fóru registroval, tak vůbec nechápu, jak si mohl při zdravém rozumu Sportage koupit, když měl naprosto hroznou zkušenost s Vengou, která podle něj trpěla mnoha stejnými zásadními nedostatky... Nebo je to opravdu provokatér, pak ale nechápu tu šíleně dlouhou výdrž, kterou tu tomu věnuje... Fakt nevím, co si o tom myslet, ale vím, že informační hodnota těchto "názorů" je nula, protože buď je úplně zmatený a neví co chce, nebo provokuje...
Např. 15.4.2013 tu měl hodně podobný příspěvěk dnešnímu (tehdy na "svou" Vengu):
robovenga píše:Dnes jsem měnil na letní a docela mě zarazil po ročním provozu / jen 6000 km / stav přírub na brzdových hadičkách .. Zinek od soli sežraný a začínající koroze .Ramena různě držáky to samé ... Chci vidět jak to bude vypadat třeba po 5 letech ... Na škodovce / Yeti / s 35000 km a taky po roce je zinek jen trochu zoxidovaný a jinak nic ... Jen při této nekvalitě nechápu těch 7 let .. to nemůžou ustát .

6.12.2012 tu "odborně" radil jinému uživateli Vengy:
robovenga píše:Návrh mám .. Zbavit se těch nedodělaných vehiklů , kostitřasovibrátorů a koupit pořádný auto od evropský automobilky .....)))
(Odkaz na všechny vyfiltrované příspěvky robovenga na fóru:
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&author_id=4510)