robovenga píše:Dobrá .. ale diskuse je od slova diskutovat .. když se někde nějaká rozjede , není třeba ji hned zarazit .. Nikdo si snad u tebe jako moderátora nestěžoval ...
Žádná silná slova na jinou osobu než mou tu nepadla a mě je to fuck ...
Ale jo chápu to , nechválím , nejsem vítaný . Jsem peskovaný . Zruš mi klidně profil .
Nemá smysl diskuze, která nikam nevede... Proto jsem se rozhodl (...a ještě než se tu objevil snike) dál nereagovat. Teď to poruším (a už předem lituju

)
@robovenga: Není pravda, že když nechválíš, nejsi tu vítaný a ani o těch silných slovech JEN na tvou osobu. Citovat nebudu, stačí si to znovu přečíst (ale je to zbytečná ztráta času

). Protože tady ale neustále dokola cituješ můj druhý příspěvek, který se tě evidentně dotkl, tak se omlouvám. To s tím zdravým rozumem jsem psát neměl a pochybnost, že jsi auto nekoupil už nemám. Ale byla to jen reakce na to, co jsem psal v prvním příspěvku, kde mě ještě opravdu zajímalo, s čím jsi nespokojeny, a na to, co následovalo. Že to byla diskuze o ničem, za tím si stojím a proč jsem měl pochybnosti jsem těmi citacemi tvých příspěvků vysvětlil, takže to snad nebylo zase tak moc nepochopitelné. Ale OK, měl jsem to napsat lépe a bez emocí. Ale překvapilo mě, že si to tak moc budeš brát, když jsi tu sám doslovně přiznal, jak jsi jen čekal, až se někdo ozve, že se tím jen bavíš atd.
To je můj poslední příspěvek k těmto neplodným dohadům, na které už nebudu dál reagovat.
Teď k tomu výfuku, což je ten správný příspěvek, který tu měl být hned... To souhlasím, že není dobře, ale obávám se, že reklamace bude jen na případné dobré vůli servisu či

, protože jestli se nepletu, tak zrovna na tyhle díly podvozku se bohužel záruka na rez nevztahuje (je to myslím uvedené ve vyjímkách) a i sůl tam tak nějak skoro vylučují... O kvalitě to ale samozřejmě nesvědčí...
A teď "překvapení" na závěr, kvůli kterému jsem se vlastně ozval. Opravdu tu lze jen chválit? Tady jsem dával stav podvozku Ceeda po první zimě:
viewtopic.php?f=2&t=814&hilit=nepokro%C4%8Dila&start=390#p112012 Čím to asi bude, že se tam nestrhla podobná lavina, jako tady
(Naštěstí musím říct, že po druhé zimě se to už nijak zřetelně nezhoršilo. Teď po 3. jsem ještě nezkoumal, ale pokud to taky bude bezezměny, tak jsem v klidu.)