Přišel jsem na nápad ukázat naše auta ve vyšším rozlišení než je tomu třeba v albumu..Nejjednoduší je to z adresy http://www.pixhost.org V tom větším rozlišení přeci jenom je to o dost hezčí.. Mají to tak na ostatních klubech tak nevidím důvod proč by to nešlo i u nás.. Doufám ,že mě v tom nenecháte samotného a přidáte se také...
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
ak chcete tak vam urobim fotoalbum. Malo by to nazov, napr. www.sportage.fotky.eu.sk, alebo nieco podobne. Ja mam na www.fotky.eu.sk uz jeden album a mohol by som urobit subdomenu, nazov uz by sa vybral. Velkost mozem dat bez limitu. Ale ak mate ozaj zaujem, inak sa s tym babrat nejdem.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
Tak jsem to nechal dnes umýt a navoskovat, ať nejezdím "se špínou" Foceno opět sice jen telefonem, ale autí je nádherné Zbytek fotek jsem dal do garáže.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
KS III 2011 ( MY2012) 2.0 CRDi, 4x4 EX + Panorama střecha, ochranné plasty nárazníků, boční lišty.