Telefon som skusal a je to navykove

.
Ako pises, asi minuta nastavovani a teraz ked uz je zapamatany, tak len zapnem na telefone modrozub, co je asi 5-10 sekund a oni sa hned najdu a sparuju.
Hned som zacal vsetkym volat

a teraz ked idem po robote vyzdvihnut otca, tak vzdy pockam az ked pridem do auta aby som mu mohol odtial zavolat

.
Ja anglicky viem, rozumiem vsetkemu co tam je. Aj navigacie som uz nejake mal a jazdil s nimi. Teraz som vsak zufaly, je to akosi odflaknute, narychlo urobene. Mapy su sice detailne dost, nejaku extra grafiku nemaju, ale to co treba tam je. Len tych nastaveni je uboho malo.
Ak by som mal zhodnotit tu navigaciu s radiom, kamerou, ...
-
kamera- ziadny technologicky zazrak, su aj lepsie, ale to co som cakal splnila maximalne. Pri cuvani je to velmi dobry pomocnik, odporucam
-
nastavenia audia- slabota. Takmer nic tam nieje.
-
radio- zatial ma nesklamalo, ma to co ma mat, dobre sa ovlada aj na volante, signal je lepsi ako na starom aute.
-
GPS mapa- ziadny zazrak na grafiku, ale detailna je a zobrazuje to co ma. Nadavat nemozem, ale ani extra vychvalovat.
-
GPS nastavenia-
-
CD, USB, iPod- zaujima ma jedine USB, ale este som to neskusal. Tam mam poziadavky: vidiet co prehrava, dobre prepinat albumy a dobre prepinat pesnicky s tym aby sa dalo rychlo preskakovat ak by ich bolo v jednom priecinku niekolko stoviek.
-
telefon- bol som prekvapeny, ze som dokonca videl na LCD v aute aj posledne volane cisla, ale tie co som vytacal este priamo na mobile. Hlasove vytacanie je katastrofa, to som este nikoho nevytocil, musel som hladat v kontaktoch na LCD co je trochu nebezpecne za jazdy.
Celkovo ma to, ale bavilo, takto telefonovat a dobre je, ze ovladanie je na volante. Lenze je tam len zdvihnutie, zlozenie a hlasove vytacanie. Skoda, ze aj prehladavat zoznam sipkami hore a dole nedali na volant.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak