Ahojte, Chcem sa spytat, ci niekto z vas mal vrzgajucu sedacku vodica. Konkretne ide o to operadlo . Ked sa stlaci v strede tak zacne vrzgat. Riesili ste to niejako ? Dik
Sportage 3 , 1.7CRDi EX , dvojtónova truuuba, HID, americke zadne svetla, Androidove radio
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Ahoj. Nevím, jak u tebe, ale já mám v opěradle řidiče takovou vychytávku, na podepření zad řidiče, ovládanou páčkou na boku opěradla. To je jediný, co mě napadlo a co by snad mohlo vrzat. Nic jinýho tam k pohybu není... lubos761
A nebo ještě mechanismus aktivní opěrky hlavy. Každopádně já mám cee'da a sedadlo řidiče mi vrže taky. Dokonce pozoruji i vůli v opěradle řidiče. Ale já mám najeto 58000 km a koukám že ty máš nové auto. Stavil bych se s tím v servisu až pojedeš kolem.