Mate tiez DIERU pod palubnou doskou na KIA SPORTAGE?

Výbava, autopotahy, koberečky atd.

Mate tiez DIERU pod palubnou doskou na KIA SPORTAGE?

Příspěvekod pepo007 » 31.01.2011 18:56

Prosim, mate pod palubnou doskou pri sedadle spolujazdca tiez takuto DIERU kde vidno kable?

Obrazky:
ObrázekObrázek

Mali sme Kiu Sportage 2x v oprave pre nefungovanie ventilacie. Po druhej oprave sme si vsimli takto trciace kable. V servise nam hovoria ze tam taka diera uz bola.

My sme ale presvedceni ze tam diera nebola . Nepripada nam to logicke. Ved kazde auto ma zdola krytie.

Prosim, kto mate Kiu, pozreli by ste sa pod palubnu dosku a moc vdacni by sme boli za foto, ako to mate Vy?

Je to Kia Sportage rok výroby 2009 ( žilinská - http://www.kia.sk/index.php?context=237 )

Dakujeme!!!
Naposledy upravil Beda dne 01.02.2011 09:05, celkově upraveno 1
Důvod: Tema presunuto do odpovidajici sekce.
pepo007 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Mate tiez DIERU pod palubnou doskou na KIA SPORTAGE?

Příspěvekod dedojozef » 31.01.2011 22:01

V mojej to bez zásahov v servise vyzerá takto:
dedo jozef SPORTAGE FL FREEDOM 2.0 CRDI/4WD 105 555 km
dedojozef Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (2) Sponzor (6) TOP sponzor (1)
Nejvzdálenější účastník srazu (3)

Příspěvekod Kmet » 01.02.2011 09:59

Uffff, to vypadá šíleně :x. Až se mi vrátí auto z *léčebny*, tak si asi taky zkontroluju spolujezdce, jestli podobný děs má i Ceed :(
Když do pekla, tak na krásném koni!!!
Kmet Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Mazda 3 (2023)
15000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod mirek.vcelda » 27.02.2011 14:55

Já mám u svojí taky díru, ale ty kabely mám zastrkané. Přijde mi to normální, jen ty oslové v servisu neumí po opravě ventilátoru ty všechny kabely zas zastrkat do palubní desky a stahnout k sobě el. páskama, aby to tak nebylo vidět.
mirek.vcelda Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na Interiér