Takže, včera som už nemal čas to sem postnuť, umýval som auto mimo NR a domontoval som to prakticky pred zotmením... Moje postrehy z celej transakcie a montáže:
1. komunikácia s predajcom super, po dohode napísal na colnú deklaráciu hodnotu 30Dolárov, ochotný zjednať cenu a dať zľavu, veľmi dobre zásielku zabalil a zatiaľ som sa ešte s ochotnejším predajcom nestretol. (predajca: abravepig na ebay.com)
2. zásielka prišla do 10pracovných dní, sledovacie číslo cez web, všetko bez problémov, zabalené to bolo v krabici, ktorá bola ešte vo väčšej krabici, aby sa nič nepoškodilo transportom.
3. balík obsahoval všetky objednané diely, na ich vnútornej strane bola už predlepená obojstranná páska 3M a vylisovaný emblém "Sportage R" akože kvázi OEM súčiastka?

, ďalej pribalil utierku na pretretie povrchov pred montážou a ešte extra riadnu zásobu 3M obojstrannej pásky.
4. diely pasovali úplne presne, výrazne doporučujem priložiť pred montážou, odsledovať a polohovať viackrát, keďže po mylnom nalepení je to problém dať dole (aj keď náhradnej pásky je mrte). Čo sa mi mimochodom stalo a zapotil som sa pritom ako kôň, aby som to nepolámal... Týka sa to hlavne tých profilov pre predné svetlomety, keďže sa jedná o uzavretý kus (doporučujem lepiť od vonkajšieho rohu svetla smerom dostredu a druhá osoba lepí spodnú časť, vy hornú, keďže pri montáži sa to musí jemne natiahnuť na obrysy svetlometu), tie druhé dva pozostávali zo samostatných líšt, tu problém s montážou nebol vôbec.
5. pridávam fotky a môžem doporučiť, bál som sa síce, či to nebude moc prečačkané, nechcem byť totiž kolotočár

ale myslím si, že je to naopak vkusné-decentné a zvažujem pridanie tých líšt na prednú masku, čo nahodil Luboš761
FOTO - Na úvod dve foto ako to bolo všetko zabalené a čo to všetko obsahovalo:

FOTO - po montáži (v priebehu montáže som to nemal čas fotiť, aby som to časovo stíhal + boli ešte ďaľšie povinnosti):
dodám tomu kto má záujem, foto auta radšej už nezverejňujem

Celkom by ma potešili Vaše reakcie, či sa hodí do toho šupnúť aj tie lišty na masku, alebo to radšej nechať iba takto