ujištění se

Trápí Vás něco na voze?

ujištění se

Příspěvekod radiel » 28.09.2015 21:04

Zdravím,mám kiu sportage 2010 120kw 2.0 v benzínu asi měsíc, když chci během jízdy přeřadit sešlápnu spojku a je slyšet praskající zvuk( když sešlápnu spojku aniž by rychlost byla zařazena tak se zvuk neobjeví)
Dále pokud jedu vyšší rychlostí cca 100km/hod a více po mírně se stáčící se silnici , přijde mi jakoby auto plavalo a nesedí dobře.
radiel Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: ujištění se

Příspěvekod ladlen » 28.09.2015 22:48

Problém so spojkou ukáž v servise, a ten dojem z plávania môže byť nezvyk, alebo by som si na Tvojom mieste skontroloval pneumatiky, tlak v nich, prípadne geometriu a tlmiče. Napokon, ja som si po presadnutí zo ceedu tiež chvíľu zvykal na náklony v zákrute, lebo som mal pocit, že sa môžem prevrátiť.
ladlen Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage III (2013)
167000 km @ 0 l/100km

Příspěvekod radiel » 30.09.2015 18:32

přesně tak náklony v zatáčce jsou fakt pěkný :)
mám ještě 2 roky záruku, což mám prvně na autě, můžu tuhle závadu nahlásit kdykoliv nebo musím počkat na garanční kontrolu?
radiel Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod ladlen » 01.10.2015 14:35

Závadu treba nahlásiť ihneď, aby sa to nepokazilo ešte viac. Ale pred opravou sa opýtaj, či závada spadá do záruky, lebo ti môžu trebárs povedať, že ide o závadu vzniknutú častým používaním.
ladlen Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage III (2013)
167000 km @ 0 l/100km

Zpět na Závady