Chvění celého vozu

Trápí Vás něco na voze?

Chvění celého vozu

Příspěvekod moorhuhn » 27.06.2013 11:19

Ahoj všem,

již dlouhou dobu mám specifický problém, který jsem začal ale řešit až teď. Od rychlosti cca 80 km/h se mi můj Sorentík začíná chvět a graduje to kolem 140 km/h. Určitě to není od řízení - volant jako takový se nechvěje, ale celé auto (pneu jsem měnil několikrát a jsou dobře vyvážené). Když jsem dal auto na kozy, tak jsem zjistil, že opravdu poskakuje celé auto. Když jsem vyhodil kardan a jel se zapnutým 4x4 (čili pouze předek), tak je to naprosto v pohodě! Nechal jsem udělat repas kardanu, ale dělá to dál. Vyměnil jsem i diferák a pořád to dělá. Už jsem bezradný, tak kdyby někdo věděl poradit, ozvěte se, prosím.

Díky moc. Martin
moorhuhn Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Zpět na Závady