| Důležité upozornění |
|---|
|
Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |

dalej som mal ATE powerdisky a platnicky ATE ceramic..tie brzdili fajn ale iba ked boli zahriate inac brzdili slabsie...
johnyfly1 píše:ja som mal na minulom aute klasicke kotuce ATE aj platnicky ATE a piskalo to....mal som aj kotuce feroda, na to ze su to lacny tusim poliaci tak na to kolko dostali nalozene celkom vydrzalidalej som mal ATE powerdisky a platnicky ATE ceramic..tie brzdili fajn ale iba ked boli zahriate inac brzdili slabsie...
hlavne si treba vybrat kotuc s povrchovou upravou az to po pol roku nieje hrdzave...
teraz mam kotuce Textar a aj platnicky Textar a je to tiche a brzdi to fajn takze odporucam...
na bremba aj zimermany som pocul dobre aj zle... mnohí hovoria ze nieje brembo ako brembo..hlavne tie lacne ..to iste plati u zimermann...

Beda píše:Na Santa fe mi piskala kombinace TRW kotouce + TEXTAR desky, ale zas to brzdilo lepe nez moje SorentoPiskani neni samozrejme zadny neodstatek nebo zavada

kazdopadne...pokial nejazdite zavody alebo nejake rally tak na beznu premavku uplne stacia bezne disky... zbytocne su dake extra sportove.. a značku? ja odporucam Textar ..hlavne aby mali povrchovu upravu ...Beda píše:Bohuzel nevim, kdysi jsem mel prehled dodavatelu na cee'da, tak se dalo usuzovat kdo dodaval jake dily, ale u Sorenta, ktere se dela v Koreii tezko soudit, co tam maji za dodavatele a odkud co dovazi. Kdyby tam bylo Brembo, tak se tim chlubi, takze tam muze byt pak jiny z velkych hracu, ktere je treba i TRW, ale co tam opravdu je, to vy jen pani ve vyrobe.

johnyfly1 píše:Trolu: vsak ale ked budes kupovat na svoj typ auta budu nato prispôsobené a neposlu ti kotuce z vengykazdopadne...pokial nejazdite zavody alebo nejake rally tak na beznu premavku uplne stacia bezne disky... zbytocne su dake extra sportove.. a značku? ja odporucam Textar ..hlavne aby mali povrchovu upravu ...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé