Motor palivová soustava

Motor, spojka, převodovka a vše kolem.

Motor palivová soustava

Příspěvekod emann » 08.03.2012 18:09

Tak dnes jsem ráno nechápal,nastartuju jdu otevřít bránu a než udělám 2 kroky auto chcíplo :shock: ,zkouším nastarotvat a nic,v tu chvíli pořád svítila žlutá kontrolka check,zkouším napumpoval palivo ručně a taky nic,až po asi šestém pokusu motor naskočil,nechápu to,asi je něcos podávácím čerpadlem nafty,filtr mám novej je na něm najeto asi 1500 km,dnes bylo jen -5,startoval jsem normálně a jezdil i když bylo -25,tak nevím zavezu to příští týden do servisu a uvidím.
emann Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2007)
111400 km @ 5.4 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Motor palivová soustava

Příspěvekod djtomy1 » 08.03.2012 19:23

Tak to nechapu,kde jsi rucne pumpoval palivo? :? Tohle slysim poprve.
K tve otazce.Nevim jak u diesla,ale tohle se mi stalo za jizdy u vectry.Zhaslo a neslo nastartovat nakonec se podarilo a pak znova.Dokulhal jsem do servisu,vypustili nadrz ze tam byla voda.
Škoda 110,Škoda 105L,Oldcit club1.1,Vectra A 2.0i 85KW,Vectra B 2.0i 100KW

KIA CEED SW 1.6 CRDI 85KW SPORT

Obrázek
djtomy1 Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (1) Nejvzdálenější účastník srazu (2)

Kia cee'd SW (2011)
2300 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod emann » 08.03.2012 21:52

Na filtru je ruční pumpa ,takovej klobouček kterej mačkáš a měl by při dobré funkci při napumpovaní úplně ztvrdnout,jakoby odpor toho kloboučku při mačkání, tím máš jistotu že je systém natlakovaný,používá se třeba při odvzdušňování,většinou každý palivový systém má možnost manuálního napumpování.
emann Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2007)
111400 km @ 5.4 l/100km

Příspěvekod only_one » 09.03.2012 09:55

to DJ tommy :- ) měl by jsis alespoň jendnou prolistovat ten manuál k autu :-D máš to tam i hezky vyfocený a popsaný.
K tomu chcípání - nám tohle dělalo auto taky a byla to chaba čtecího kroužku imobilizéru. Pokud se ti to někdy stane koukni se, zdali se ti rozsvítila kontrola immo. Pokud ne, tak auto nastartovalo, sezralo zbytek nafty v railu a chcíplo a pak auto točilo a nestartovalo. Několikrát vyndat klíč a pak se to chytilo a jelo normálně. Na garanci jsem to měnili dvakrát ten kroužek pod volantem
Jinak samozřejmě od špatné nafty, bubliny vzduchu, vody v naftě.... u dieselu cokoliv..
only_one Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na Motory / Pohonné ústrojí