Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
jakub píše:To bude zajímavé až pojedeme na sraz v koloně, tak v Čestlicích všichni vynulujeme PP a pak to porovnáme. Tohle bude opravdu porovnatelné měření.
andy109 píše:chcel by som sa spytat na akych najnizsich otackach jazdite? ak mam otacky 1600 musim podradovat lebo motor uz buble. na inych diesloch jazdia aj pri 1200 a auto ide bez problemov.
andy109 píše:chcel by som sa spytat na akych najnizsich otackach jazdite? ak mam otacky 1600 musim podradovat lebo motor uz buble. na inych diesloch jazdia aj pri 1200 a auto ide bez problemov.
ferino píše:andy109 píše:chcel by som sa spytat na akych najnizsich otackach jazdite? ak mam otacky 1600 musim podradovat lebo motor uz buble. na inych diesloch jazdia aj pri 1200 a auto ide bez problemov.
no neviem na akych diesloch takto jazdia, ale ani na VW koncernovom TDi sa pod 1500 NEDA jazdit. Minimalne na tom kuse ktorom jazdim ja urcite.
Riccardo píše:ferino píše:andy109 píše:chcel by som sa spytat na akych najnizsich otackach jazdite? ak mam otacky 1600 musim podradovat lebo motor uz buble. na inych diesloch jazdia aj pri 1200 a auto ide bez problemov.
no neviem na akych diesloch takto jazdia, ale ani na VW koncernovom TDi sa pod 1500 NEDA jazdit. Minimalne na tom kuse ktorom jazdim ja urcite.
Tam jde spíš o objem. Já mám benzín 2.3 a otáčky vůbec neřeším. Zrychlím klidně z volnoběhu a bez bublání.
AllInOne píše:Optimálně jezdím tak,aby se otáčky nedostali cca pod 1700 při normal. jízdě.
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé