ZARUKA A LPG v aute

Motor, spojka, převodovka a vše kolem.

ZARUKA A LPG v aute

Příspěvekod radek1910 » 19.11.2013 20:07

Pozdravujem vsetkych majitelov aut :kia: ...

Nechcem tu spamovat ani nijak zakladat novu temu ,ale dnes som bol na 4 -tej garancnej prehliadke ...vymena oleja shell ultra helix 5w-40 a olejoveho filtra ,peloveho a vzduchoveho filtra + kontrola svetiel nastavenie rucnej atd ...material som priniesol vlastny cena cca 50 eur s DPH ale potom som povedal vstupnemu technikovi ze pri spetnom zrkadle na vodicovej strane mam popraskany gumenny ram (z vonkajsej strany) pod plastovym trojuholnikom ak bude svetlo - den hodim aj fotky a na vodicovej strane mam vnutornu klucku popraskanu a bublinky pod tym sivym lakom... a technik po hodine telefonovania a dohadovania sa mi povedal ze na zaklade montaze LPG som porusil zmluvne podmienky tak reklamaciu mi neuznavaju ale ze budu informovat Bratislavu a potom mna co o tym pochybujem...

Ak viete alebo mate nieco spolocne s mojou situaciou napiste mi odpoved... lebo pochybujem ze budu informovat BA ze ako maju postupovat....

dakujem

p.s. podla mna zaruka mi padla iba na motor lebo LPG mam na tom namontovane nie na klucke alebo spetaku...
radek1910 Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2009)
150000 km @ 6.5 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: ZARUKA A LPG v aute

Příspěvekod Beda » 19.11.2013 21:12

Zaruka by ti mela padnout na veci, ktere mohla ovlivnit tvoje instalace LPG, takze urcite by to nemelo padnout na to gumove tesneni, ale co ja vim, co mate vy na :SK: v zarucnich podminkach.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Re: ZARUKA A LPG v aute

Příspěvekod radek1910 » 22.11.2013 19:33

Tak po mensom hladani na nete som nasiel vyhradneho dovozcu aut pre slovensko - :kia: Motors Sales Slovensko , s.r.o.

A poslal som mu ja ako zakaznik email s jednoduchou otazkou....

Ako je to zo zarukou na auta :kia: ak je v aute namontovane LPG zariadenie.Plati zaruka na auto alebo je obmedzena len na urcite casti.

Po dnesnom kontaktovani zo svojim servisom syx :kia: mi bolo povedane ,ze odpoved im este neprisla :?: ja som posielal mail az 1 den po nich takze zo sportoveho hladiska mali naskok jeden den a mali aj protekciu v prijmani odpovedi na mail co posielali oni - je to :kia: predajna zo servisom....

No odpoved z BA :kia: mi prisla dnes a to taka.... :lol:

Ako bolo uvedene v zarucnych podmienkach ,zasah do konstrukcie vozidla ma za nasledok zanik zaruky vyrobcu na vozidlo.V pripade poruchy sa vsak skuma pricina a nasledne sa individualne posudzuje zodpovednost za vadu.

Tak tak ... z mojho laickeho pohladu co ma gumove tesnenie pri spetaku a klucka spolocne s LPG v aute .Tak pekne na buduci tyzden nabehnem do :kia: servisu a pekne budu tancovat pri aute... :yes:
radek1910 Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2009)
150000 km @ 6.5 l/100km

Zpět na Motory / Pohonné ústrojí