eme píše:Také uvažuji o výměně -Fel 1.3 kombi pomalu dosluhuje-a Ceéd SW je optimální volba.Jen váhám mezi motory:Jel jsem s 1.6 B a 1.6 d.To dá rozum,že diesel je nejlepší,ale tomu odpovídá i cena.Pro nás,najezdíme asi 13-15t/rok,je Diesel asi nereálný,nechci jej zničit,protože jezdím hlavně do práce/15km/,tak uvažuji o benzínu.Nevíte který prodejce má 1.4 SW jako předváděčku?Rád bych jí s rodinkou vyzkoušel.Docela mě zaujal husmanův příspěvek.Nevíte někdo jaký je rozdíl ve spotřebě mezi benzíny při normálním způsobu jízdy?Je rozdíl v hlučnosti motorů?
Martin píše:eme píše:Také uvažuji o výměně -Fel 1.3 kombi pomalu dosluhuje-a Ceéd SW je optimální volba.Jen váhám mezi motory:Jel jsem s 1.6 B a 1.6 d.To dá rozum,že diesel je nejlepší,ale tomu odpovídá i cena.Pro nás,najezdíme asi 13-15t/rok,je Diesel asi nereálný,nechci jej zničit,protože jezdím hlavně do práce/15km/,tak uvažuji o benzínu.Nevíte který prodejce má 1.4 SW jako předváděčku?Rád bych jí s rodinkou vyzkoušel.Docela mě zaujal husmanův příspěvek.Nevíte někdo jaký je rozdíl ve spotřebě mezi benzíny při normálním způsobu jízdy?Je rozdíl v hlučnosti motorů?
Rozhodoval jsem se docela rychle. 1,4 na SW je slušná, já jsem tedy zvolil 1,6 je trochu živější, naftu jsem nebral ani ne tak kvůli ceně, ale ročně nenajedu tolik km abych na ní ušetřil. Pak je taky můj názor, že nafta patří do kamen.
Milost píše:Toto je moje prvni auto, ve kterem jizda v peti lidech neni utrpenim. Obcas tato situace nastane, kdy musime jet v peti a ve Fabii jsem je vzadu litoval, protoze se nemohl niko pohnout. Mam sice 1,4 a tak ta akcelerace v peti neni zrovna nejrychlejsi, ale to mi zase tak moc nevadi. Kdybych se rozhodoval znovu asi bych vzal 1,6. Ted uz je to ale jedno. Pro me rozhodovalo to, ze jezdim kazdy den sam do prace 15 km temer po rovine a tak jsem radeji investoval do vybavy nez do motoru.
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé