jura47 podívej se co o této motorizaci píší majitelé

Venga, zde na fóru, má ji třeba branor, ale i další, já bych možná řešil přechod až na

Rio v této motorizaci těch 66 kW by mělo na normální ježdění stačit, pár let zpět jsem měl asi na týden Peugeot s motorem 1,4 HDi a papírový výkon 50 kW, a jezdil jsem v oblasti hlavně Šumavy a přes kopec do Bavor , kdo není dravec a jezdí normálně není to špatná volba, jasné nečekej zrychlení na na 100 pod 10 sekund

, ale pro nás penzisty je to pohodový motůrek

Já třeba našel toto srovnání
1,4 a 1,6 CRDi
Slabší diesel jsme otestovali se šestistupňovým manuálem (standard u všech verzí), ten silnější pak s automatickou převodovkou. Ta je klasické konstrukce, převodovka dvouspojková bude k mání jen s GDI. Klidné tempo se slabším dieselem znamenalo spotřebu jen lehce převyšující pět litrů nafty na 100 km, což je v silných vichrech, bičujících španělské pobřeží, dobrý výsledek. Motory jsou dobře utlumeny, silnější šestnáctistovka se zdá být pocitově o kousek kultivovanější. Při vysokých rychlostech slyšíte pouze ševelení větru kolem zpětných zrcátek, o motorech prakticky nevíte.
Diesely mají obecně těžší vyšší převody, takže pružné zrychlení na dálnici není extra svižné ani s jedním z nich. Budete si zkrátka muset podřadit. Při stotřicítce točí slabší 2.600 otáček, silnější diesel kombinovaný s automatem pak 2.500 otáček. Automatická převodovka funguje výborně, změna stupňů je plynulá a velmi rychlá. K životu se diesely probouzejí plynule a to od nějakých 1.600 otáček, pod touto hodnotou je reakce na plyn i síla zátahu vláčná. Jinak to bylo zde
http://www.auto.cz/kia-ceed-jizdni-dojm ... zaci-66349