žiadne plasty pod motorom 1.4

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

žiadne plasty pod motorom 1.4

Příspěvekod Ceed_BB » 02.01.2011 02:23

Ahojte kiaci :-)Možno otravujem s uplnou debilinou ale opýtam sa.
Dnes sme sa tak s kamošom bavili práve o kii,pozerali hodnotili a tak otvorili sme kapotu a rozmýšlali sme nad plastami pod motorom alebo ako to nazvat presnejsie nakolko sa moc nevyznám poviem to laicky :oops: Ked clovek otvorí kapotu pozrie sa na motor a pod neho vidi tam dieru ako svet po bokoch vidi tam asfalt.Nemal by tam byt nejaký plast alebo poprípade by sa dal nejaky dokupit ?myslím zospodu aby mi od asfaltu nefrkala voda a atd..aby to bolo krité?.Je zima mám celý motor špinavý boky mam od soli minule som menil ziarovky tá sol je naozaj vsade a kadejaky bordel kadetade po motore od spodu co mi to fŕka dnu az na kapotu zo spodnej strany.Mám kiu ceed po Facelifte.Ked som sa dnes lepsie pozrel videl som tam nejaký zavit ako by sa tam dalo nieco dorobit napriklad ten plast aby mi tade nefrkalo na motor a na veci ohladom neho klinák atd atd.Fakt ked som menil ziarovky zostal som zarazeny ze mam kadetade sol po aute v motorovom priestore.Dúfam ze ma chapete chalani ja to neviem vysvetlit lepsie nakolko som laik :roll: . Mozno to korejci robia naschval aby polku veci v motore rozozrala sol a kadejake blato aby sa chodilo do servisu ktovie...neviem ako je to na starých ceedkach pred FL ale na tejto mojej 1.4 90 konovej je to takto.Za každy prispevok ďakujem chalani :kia: :drink:
Kia Cee'd r.v.2010 FL 1.4 benzín RED | 2DIN LG GPS NAVI | Tomason TN1 , 8,5J , 225-40-R18 | Matador MP 47 Hectorra 3 225/40 R18 92Y | Kia Sorento r.v. 2005 2.5 diesel BLACK EX
Ceed_BB Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. místo (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd (2010)
100000 km @ 7.5 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: žiadne plasty pod motorom 1.4

Příspěvekod Čambrla » 02.01.2011 07:26

Zkus kouknout sem: viewtopic.php?f=18&t=981 .
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod fastrace » 09.01.2011 21:34

No tak to by zaujimalo aj mna, nakolko mam tiez po FL, este som si toho nevsimol, musim to pozret ci tam nieco mam alebo nie, ale motor nemam vobec spinavy, pozrem a dam vediet....
fastrace Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
30000 km @ 8.0 l/100km

Příspěvekod fastrace » 11.01.2011 22:55

No pozeral som to ako to mam ja, a sam som prekavapeny, tiez tam vobec nic nemam, a v poslednej dobe ako sa sneh topil a topil mam tiez cely motor taky spinavy jak hnoj... to ma teda dost prekvapilo, ked budem najblizsie v servise sa nato opitam ci sa to neda neako zakrit alebo neako riesit, bo len pri beznom dolievani kvapaliny do ostrekovacom som mal cele ruky take spinave ako kebyze rozoberam pol auta...
fastrace Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
30000 km @ 8.0 l/100km

Zpět na ceed