Nějak si nemůžu pomoct, ale pokud je zvlněný jen jeden kotouč (jedna strana), tak jde o nějaký problém. Buď je špatný třmen (nevrací desky), což by se mělo poznat podle nerovnoměrně opotřebených desek (jedna bude sjetá výrazně víc než druhá), nebo si vjel s rozpálenýma brzdama jedním kolem do kaluže.
No a poslední možností asi je, že daný kotouč je z vadného materiálu - opět by měl být jiný než kotouč na druhé straně.
Pokud tě servisy posílají do-"pryč", tak nezbude nic jiného než odborný posudek, pokud tedy na to máš čas, nervy a peníze. Pokud ne zbývá jen rezignace a koupě nových kotoučů.
Za sebe doporučuji Starline. Po té co jste se dosmáli vám řeknu proč. Měl jsem původně TRW, které se mi zvlnily. Kamarádovi se na dvou různých autech zase zvlnily Feroda. Oba jezdíme slušně a k brzdám se umíme chovat, přestože víme, že brzdy by měly zvládnout mnohem víc než jak je zatěžujeme.
Chtěl jsem TRW nechat stočit, protože ještě nebyly ani v polovině opotřebení, ale cena nových kotoučů je tak nízká, že by se to nevyplatilo. Poptal jsem se několika servisáků na zkušenosti se Starlájnama (kolik lidí se už na nich zabilo

) a všichni řekli, že zkušenosti jsou dobré. Tak jsem se rozhodl do toho jít.
Na svůj citroen jsem koupil komplet přední i zadní brzdy Starline a po cca 10 tkm zkuenosti můžu říct jediné - SUPER. A za ty peníze nepřekonatelná nabídka. Brzdí lépe (příjemněji) než TRW, nepískají, nevadnou (při normální jízdě - na okruhu jsem je nejel

) a hlavně se nevlní.