Reklamace

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Reklamace

Příspěvekod Marabene » 10.06.2013 17:03

Zdravím všechny
Mám dotaz ohledně servisu KIA Ceed 1.4 CVVT r.v.2011. Vloni jsem reklamoval vrzající sedačku řidiče, kterou my po dlouhých útrapách opravili. Letos mám problém tentokrát se sedačkou spolujezdce, která začala nehorázně vrzat. Spolu s tím bych chtěl reklamovat i klimatizaci, neboť se my zdá, že málo chladí. A do třetice musím nechat vyměnit čelní sklo(zima byla krutá a kamínků jakby smet). Auto jsem kupoval v NH CAR v Čestlicích. Po první zkušenosti se my tam moc nechce, poraďte my prosím kam zajet, nejlépe v okolí Benešova. A ještě se chci zeptat, budu platit za doplnění náplně klimatizace a mám nárok na náhradní auto?
Můj příspěvek z první reklamace: viewtopic.php?f=10&t=54
P.S. Omlouvám se jestli jsem dal toto téma do špatné sekce
Marabene Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2011)
13800 km @ 6.6 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Reklamace

Příspěvekod papin » 11.06.2013 11:27

Náhradní auto je většinou za poplatek.Aspoň v Boleslavi a Praze Spořilově ho chtěli.S klimou jsem měl taky problém a nejdřív mi dělali test a prý jim vyšel,že vše v pořádku a dali mi protokol z měření abych si byl jistý,ale že mám málo kapaliny,tak mi ji doplnili a platil jsem plnění.Za týden mi zase nechladila,tak jsem to tam odvezl na reklamaci a najednou zjistili,že mám prasklý chladič klimi,tak nevím co a kde měříli,že je vše OK.No vyměnili to na záruku a neplatit jsem ani korunu za práci.Do autorizáku ýž jedině při opravě ze záruky,jinak ne!Tolik peněz navíc,co chtějí!Teď jsem měl servisku po 100tkm a Kia chtěla 7800kč jen za servisku.Ve známém servisu v Milovicích jsem platil 4500kč a přístup 100x lepší než u kteréhokoli autorizáku Kia,co jsem byl.
Volvo xc90 D5 r.03
papin Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia PRO_cee'd (2008)
111000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod dong » 11.06.2013 12:06

S klimou sem mel podobny problem na Focusu. Testem prosla OK a za dva dny chladivo znovu pryc. Byl to praskly kondenzator, vymeneno take na zaruku, ale musel sem zmenit Ford servis (v prvnim uznali reklamaci, ale chteli zaplatit naplneni - 3800kc).
dong Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW II (2012)
83415 km @ 6.09 l/100km

Příspěvekod wasek » 13.06.2013 12:25

Ahoj, já reklamoval už v CAR HOUSE v Praze a super přístup: http://www.kakajicko.cz/reklamace-nove- ... nicku.html :kia:
Kia ceed 1.6 GDI
wasek Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

12. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2013)
1600 km @ 5-7 l/100km

Zpět na ceed