Zdravím. Stalo se tu někomu, že mu rychloměr chybně ukazoval rychlost? Mám 14 dní novýho Ceeda 1.6 GDI v plný palbě a mám pocit, že mi podměřuje rychlost. Na rychloměru (panel Supervision) mám třeba 50 a radar mi naměří 45, i pocitově bych řekl, že spíš jedu pomaleji. Díky za rady.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
To je naprosto normální Žádný rychloměr neukazuje přesně, všechny ukazují více než ve skutečnosti auto jede ... osobně porovnáváno rychloměr vs. GPS Čím jedeš rychleji tím je odchylka od skutečné rychlosti větší
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubu
na starym Daewoo Matiz mych prarodicu jsem se dostal i na 15km oproti GPS..stacilo zrychlit nad 100km. Pri 50km jsem jel 45 podle GPS. Jak pise Snike, cim rychleji jedes, tim vetsi je odchylka - naprosto normalni vec
Souhlas je to normální, každý auto ukazuje jinak. Tenkrát se před lety dělal nějaký test a nejlépe z něj vyšel Fiat Tipo s digitálním rychloměrem (měli jsme ho tenkrát doma). Mě ceed ukazuje o cca. 5 km / hod více než skutečně jedu.
Nová Kia Cee'd SW, 1.6 GDi, Exclusive (2012) ; Hyndai i30 kombi N Line, 1.5 TGDi Mild hybrid (2023)