Koupit či nekoupit?

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Re: Metalíza vs výbava zdarma

Příspěvekod rehmen » 29.05.2010 14:59

Tak nejraději bych ESP, jenže to by už ve výbavě active nebyla klima zdarma, takže by to bylo oproti současné ceně nějakých 45k navíc...škoda no, ale když nejsou prachy tak nejde nic dělat.

Můj dotaz spíš směřuje na výdrž laku - dost jsem tu četl o měkkosti, tak me zajímalo jak je to u metalického a u nemetalického.
Bílá po FL s ochranýma lištama vypadá fakt DOBŘE.
rehmen Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod titanus » 29.05.2010 15:06

rozdiel medzi metalizou a nemetalickymi farbami je len v dalsom nastreku...cize podkladova farba je kvalitou to iste rozdiel je jedine v dalsom laku...do akej miery je farba viac chranena to netusim je to len moj laicky pohlad...

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Re: Majitele (co nejstarsich) CEEDu - koupili byste znovu?

Příspěvekod titanus » 29.05.2010 15:16

asi najlepsia odpoved je tu:

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

prestuduj si toto vlakno od zaciatku ;) ine informacie uz asi nedostanes len by sme sa opakovali :)

NA ZIADOST Tomiiik-a TEMU OTVARAM ak mate nieco k teme tak nech sa paci...

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Re: Koupit či nekoupit?

Příspěvekod mbiron » 29.05.2010 16:23

Za tento clanek diky, taky jsem ho uz cetl a zde je docela odpoved na vse co zde bylo napsano, poruchy, slaba mista, kvalitni veci a zaverecne hodnoceni, navic opravdu fundovanou partou odborniku a nejakejch pisalku z Blesku( jedna pani povidala) Myslim, ze i pres mouchy ktere Cee´d ma a nekdy to jsou bohuzel i masarky je tohle auto povedene a na trhu si nasel dustojne misto. Nakonec tabulka testovanych aut to jasne doklada. :thu:
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod mbiron » 29.05.2010 16:28

Urcite rozdily jsou ale problemy jsou vice mene individualni, nekdo nema s lakem nejmensi problemy a nekdo uz barvu reklamoval, tusim to byl cerveny Cee´d a odloupnuta barva, tusim nekdo z Teplicka. Tukance z parkoviste daji zahul jak normalni tak metalicke barve a je i jedno jestli to je KIA nebo Skoda. Je i pravda, ze lak po nejake dobe vytvrdne a je odolnejsi na drobne oderky ale to je spise nazor neodborny a nepodlozeny.
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod MartinP » 29.05.2010 20:40

Já mám ceeda 1,6 crdi sw přes 2 roky,najeto mám 45 000 Km. A já osobně jsem zatím spokojený a díky bohu mě zatím co tu lidé píší nic vážného nepotkalo. Jen má u 5. dveří pod lakem 3 puchýřky, ale teď v letě mi je v rámci reklamace budou stříkat. A auto bych koupil znovu.
MartinP Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
193000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod RRR » 30.05.2010 09:12

V našem městě jezdí Ceed jako taxi,jedná se o první generaci crdi a má najeto kolem 240000 km. Motor si stále přede tu svou a nějaké pazvuky taky nejsou slyšet ;) .
RRR Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod ohen10 » 31.05.2010 09:13

ja mám tiež bielu a nemám zatiaľ žiadne pozorované odlupovanie- auto má pol roka. Tiež som počul a vraj to aj Kia priznala, že mali problém s červenou. Že tam sa odlupoval ten povrchový lak. Inak po FL som od nikoho nič nepočul...
A ešte k tej bielej, je naozaj pekná tá farba. Neveril som, ale sám predajca mi odporučil radšej bielu, ako čiernu metalízu. Ale odporúčam pozrieť naživo :thu:
Akustické vlny, šíriace sa zo zdroja v ľudskom hrdle, sa odrazia od bariéry geologického pôvodu so silou adekvátnou k pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)
ohen10 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2009)
152000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod rehmen » 31.05.2010 21:43

Vyhrála bílá s malou slevou - přeci jen u auta za 270k zaplatit 12k za metalízu, to bylo nad naše možnosti :)

Ale přidávám se tedy do klubu vlastníků - přijde někdy v druhé půlce června.
rehmen Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod gallyleo » 01.06.2010 19:15

Bohužial odpovedám už asi pozde, ale mně bolo povedané že kvalitatívny a odolnostný rozdiel medzi metalizou a normalnou farbou nie je. Že je rozdiel akorat v tom, že event. drobné škrabance a odierky (napr. od skaliek) nie je na metalize tak vidieť. Či je to pravda nedokažem posudiť, každopadne v zaujme predajcu by bolo skor mi vnutiť tú metalizu.
gallyleo Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
6500 km @ 7-8 l/100km

Příspěvekod rehmen » 02.06.2010 19:14

gallyleo píše:Bohužial odpovedám už asi pozde, ale mně bolo povedané že kvalitatívny a odolnostný rozdiel medzi metalizou a normalnou farbou nie je. Že je rozdiel akorat v tom, že event. drobné škrabance a odierky (napr. od skaliek) nie je na metalize tak vidieť. Či je to pravda nedokažem posudiť, každopadne v zaujme predajcu by bolo skor mi vnutiť tú metalizu.

V zájmu prodejců je hlavně prodat a mě se líbí, že se mi v Kie (u Hyundaie taky) věnovali a bylo vidět, že chtějí prodat. Ve škoda Jarov jim mých necelých 300 tisíc nestálo za to, aby se mnou komunikovali.
rehmen Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod ervss » 06.06.2010 00:56

mimochodom titanus 7 rocna zaruka je iba na karoseriu ostatne vsetko 5 rokov : )
ervss Muž
Přispěvatel fóra

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod bosyboss » 06.06.2010 02:04

ervss píše:mimochodom titanus 7 rocna zaruka je iba na karoseriu ostatne vsetko 5 rokov : )

Nie je pravda!7 rocna zaruka alebo 150 000 km je na motor a prevodouku.Na cele auto je zaruka 5 rokov alebo 150 000km okrem tusim baterky,radia... A 3 roky sa mi zda bez obmedzenia kilometrov!
bosyboss Muž
Přispěvatel fóra

Příspěvekod ervss » 06.06.2010 02:45

pockaj idme to pozriet mne to povedali tak :D
ervss Muž
Přispěvatel fóra

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod vladislav » 06.06.2010 07:08

bosyboss píše:
ervss píše:mimochodom titanus 7 rocna zaruka je iba na karoseriu ostatne vsetko 5 rokov : )

Nie je pravda!7 rocna zaruka alebo 150 000 km je na motor a prevodouku.Na cele auto je zaruka 5 rokov alebo 150 000km okrem tusim baterky,radia... A 3 roky sa mi zda bez obmedzenia kilometrov!

Ano tak to je...Dva roky je na baterii a nápln klimatizace... :yes:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

PředchozíDalší

Zpět na ceed