3CP0 píše:Prečo si v množstve príspevkov potrebujete dokazovať, aký dobrý krok ste spravili kúpením Kie? Sledujem množstvo automobilových fór, a musím povedať, že tu na Kia fóre je najväčšia averzia na konkurenciu a hlavne na Škodu. A to som si myslel, že Škoda komplexom trpí jedine veleznámy Wolff

Škodakomplexem trpím taky a vím to: je to první krok, jak se z něho dostat (to vám řekne každý psychiatr

). Hlubinnou psychoanalytickou anamnézou (zatím bez hypnózy

) jsem zjistil, že ve mně byl vyvolán dvěma traumatizujícími zážitky:
1. Chování jednoho prodejce Škoda: když jsem tam přišel, že bych si vyzkoušel Roomstera, "věnovaly" se mi dvě vymydlené gorily (už jen ty kvéry pod sakem chyběly) a dávaly mi najevo, že já teda na to určitě nemám, abych si koupil u nich auto

, a že mně do toho nechají posadit jenom proto, že jsem asi vzbudil dojem, že bych třeba mohl být nějaký tajný kontrolol kvality zákaznických služeb.
2. Chování stádních majitelů Škoda: Když jsem šel do servisu s tou problematickou

-převodovkou, objednal jsem se tam, kde jsem auto koupil a kde servisují škoda i

. Když jsem přišel, byl tam na příjmu velikánský chumel lidí a jeden pult pro škodu, druhý pro kiu. Tak jsem se pěkně nahlas zeptal, jestli někdo čeká s Kiou, a chumel se napůl vyděšeně, napůl zhnuseně otočil a rozestoupil a všichni se koukali nechápavě jeden na druhého, kdo vypadá tak, že mě mohlo napadnout se na něco takového vůbec zeptat (jako když se sestra v plné čekárně u lékaře zeptá "vy tu čekáte s tou syfilitidou?"). Tomu se ještě dodnes směju

. Byl jsem z toho ale tenkrát dost překvapený. Nečekal jsem, že něco takového existuje mezi tak srovnatelnými značkami.