Ty budíky vypadají skvěle, světla celkem taky. Ten předek se mi postupně přestává líbit, je moc masivní, ale to je u všech aut poslední doby takže mám smůlu. Prostě vzduch obalený plastem, zřejmě kvůli ochraně chodců.
Koukal jsem na ceny i30 a počítám že ceed je bude celkem kopírovat, takže jsem zklamaný z odstupu naftových motorů. U i30 mi jako naprosto skvělý poměr cena/motor vyšel jednoznačně nový 1.6 GDi, ale dát za 1.6 CRDi 94 kw cca. 415 tis. mi přijde přehnané. Proč tam proboha nedají místo něj 1.7 CRDi 100 kw? Rozměrově budou motory stejné, vždyť mají stejný základ. Nečekám u ceeda žádný velký rozdíl v motorizacích.
No, a já vím že mi nový ceed utčitě říkat pane nebude. Prostě za tyhle peníze si můžu pořídit něco úplně jiného. Dostal jsem skvělou nabídku na BMW 320d 135 kw, sice po 2. majiteli (1. otec pak od něj auto koupil jeho syn), pravidelný nešizený servis BMW. Důvod prodeje je nákup nového modelu s x-drivem. Do podzimu mám čas na rozmyšlení. Pak přijde zima a to už chce mít doma x-drive. Promiň ceede