Koupili byste opět svého Cee´da ?

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Re: Koupili byste opět svého Cee´da ?

Příspěvekod Korejcobijec » 01.02.2011 20:06

;) Já se rozhod. první příspěvek byl psaný po měsíci. Dám mu rok šanci. :thu:
Korejcobijec

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod PetrLa » 01.02.2011 20:16

Korejcobijec píše::kia: Spíš si myslím ,že jsem to uspěchal.Měl jsem ještě počkat. Zda Ceeda či né . tak halb und halb.Po prvním roce provozu se rozhodnu. :!:

a pak bys zas čekal jestli škodovku nebo opel ...a pak bys čekal jestli dacii nebo ford

to máš jak s počítači...kdybys furt čekal na ten lepší, tak si ho nikdy nekoupíš....co dnes je hi-end ...je už hned zítra shit.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod vladislav » 01.02.2011 23:15

@PetrLa
V tom máš naprostou pravdu.. :thu:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod -drb- » 02.02.2011 14:42

Psal jsem necelý půl rok po koupi, že bych do ceeda šel znovu. Po téměř dvou letech provozu si říkám, že vrátit se do stejné doby a mít dnešní zkušenosti, šel bych určitě do ceeda. Opravdu to v té době byla dobrá koupě a za vydaný peníz jsem dostal to, co jsem víceméně očekával ve spolehlivosti, která zatím předčila očekávání.

Pokud bych kupoval auto teď, byl by ceed pořád v hledáčku, ale nevím, jestli by zůstal favoritem. Nabídka je teď mnohem lepší než na začátku 2009, kdy jsem ceeda vybíral.

A jsem zvědav, jak se na ceeda budu koukat za pár let, až budu uvažovat o obměně. Jsem hlavně zvědav, kdy o tom vůbec začnu nějak uvažovat. Po pěti letech? Po sedmi? Ještě později?
-drb- Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
28000 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod olin » 02.02.2011 15:21

@-drb-
Tvá slova tesat do kamene :!: :yes: :yes:
Nezbývá než se vším souhlasit (kupoval jsem taky na jaře 2009) a věřit,
že spokojenost vydrží až do náhrady. Zatím taky neřeším, kdy to bude, protože
nemám sebemenší důvod. :thu: :kia: :thu:
Obrázek Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Obrázeknajeto >19000 km a něco i nacouváno
Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+
Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
olin Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (1)
Sponzor (15) TOP sponzor (3) Organizátor srazu (1)

Kia Ceed SW III (2020)
19000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 02.02.2011 16:14

PetrLa píše:
Korejcobijec píše::kia: Spíš si myslím ,že jsem to uspěchal.Měl jsem ještě počkat. Zda Ceeda či né . tak halb und halb.Po prvním roce provozu se rozhodnu. :!:

a pak bys zas čekal jestli škodovku nebo opel ...a pak bys čekal jestli dacii nebo ford

to máš jak s počítači...kdybys furt čekal na ten lepší, tak si ho nikdy nekoupíš....co dnes je hi-end ...je už hned zítra shit.

:kia: Dej mi rok. :thu: :scooter: Pak to asi prodám :!:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod Stefi » 02.02.2011 16:22

:? Dnes je situace daleko jiná, Pro_cee´d, byl úlet, auto se zalíbilo na první pohled, motor rovněž ušel a co mne dostalo, tak to bylo hlavně, že proti stejne vybavené jiné značce, v této třídě, byla cena, to co přijde, začne být aktuální za rok, chci pořídit něco pro radost a pohodlíčko a hlavně z rezervou pod kapotou :twisted: včetně dlouhodobé záruky a zajištěného servisu :?
Stefi Muž
KIA Family

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod Pujo » 07.02.2011 23:16

Aha píše:
Pujo píše:Ja by som sa po mojeje skusenosti so ceedom, pravdepodobne rozhodol pre druhe auto. Som z tejto kupy sklamany, mam auto pol roka a som v servise uz mozno 10ty krat. Aj teraz momentalen sedim v servise a cakam kym mi spravia auto. :( takze na 99% by som siel do ineho auta.

Nevím jaké máš pořád problémy Pujo ale nenapsal jsi jaké máš :angry: .Je to asi ojedinělí cee'd v kterém jsou problémy.Doufám že budeš mít do budoucna míň a míň problémů :yes: .Já jsem koupil cee'da v době kdy začala krize tak šli auta dolů cenově.Já osobně jsem se cee'dem spokojený :thu: .Dnes bych šel možná znovu ale v SWčko byh si koupil.Nejsem tak bohatý abych si kupoval každých 5 let auto. Tak doufámm, že mi ještě dloooouho bude sloužit dobře. :tongue:

- No od zaciatku mi menili 3 krat ciernu foliu na lavom zadnom okne. ked som prisiel na vymenu po treti krat prisli na to,ze su krivo nastavene dvere z vyroby a tesnenie vytlacalo ciernu foli a krcilo ju.
- 2krat menena ofukova lista celenho skla kvoli klepotavym zvukom okolo senzora ani po dvoch vymenach to nepomohlo.
- 2krat menena palubna doska po prvej vymene sa zacali robit pluzgiere na palubovke.
- pri brzdeni motorom na urovni 2400 - 2000ot sa ozivaju take pisklave az mierne klepotave zvuky akoby od motora. Zatial neodstranene.
- po 5000km hluk od zadnej napravy pri prejazde malych nerovnosti a pod.... menene horne ulozenie zadnych tlmicov, nepomohlo... tycky su ok atd.... \
- vymenene vzpery na kufri neotvaral sa kufor ani na 50%
- vymena stredova konzola ktora neskutocne praskala od 200km
- ani si teraz neviem narychlo spomenut co vsetko este bolo to by som musel pozriet ten sanon kia so servisnymi zasahmi.
- to tu uz radsej nespominam aky koncert dokazdu niekedy narobit tieto plasty v aute....
Kia Cee'd 1,6 CVVT,FL 2010
Pujo Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
11400 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Mark77 » 07.02.2011 23:34

Ceeda určo už ne, C4 je lepší :D
Kia Ceed SW 1,5 T-GDI - automat, 2023
Kia Ceed SW 1,6 Crdi - manuál , 2008, najeto 199 tis - prodáno
Mark77 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Ceed SW III (2023)
8221 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod RRR » 07.02.2011 23:55

Já bych si Ceed už nekoupil, pořád mě štve neustálé drnčení a ani po půl roce hledání jsem to úplně nevychytal. Dnes jsem dával do zadních dveří tlumící materiál a co jsem nenašel, stará bolest ,která měla po faceliftu být odstraněná není ,mám na mysli puchýřky pod venkovní lištou ,rok staré auto a rezaví :!: Když o tom ti troubové dávno věděli ,tak proč to neodstraní. Byl jsem už párkrát v servise ,stačilo jen říct a za 10min mohlo být po problému,no ono je asi jednoduší počkat až to zrezne a pak to znovu nalakovat. Jsem zvědaví jestli udělají taky znovu pozink ,který je teď v háji. Auto není špatné,ale tímto přístupem :kia: k dětským bolístkám si koupím dalšího Ceeda ta za 20 let. to by už mohl být vychytaný.
Je zajímavé,že Getz má taky puchýřky na pátých dveřích,ale má už najeto 10x tolik a o osm let více,hold ta výroba v :CZ: a na :SK: nebude žádná sláva. :thd:
RRR Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod mbiron » 08.02.2011 08:00

Jestli bych koupil zase Cee´da, tezko rict. V dnesni dobe uz ma celkem zdatnou konkurenci co do ceny tak co do krasnych aut. Ted se mi treba hodne libi nova Astra combi. Uvidime s cim prijde :kia: v roce 2013 treba budeme hodne prekvapeni. To ze by zustatkova hodnota po 5. az 7. letech provozu byla nejaka uzasna o tom nemohl snad uvazovat ani blazen. Odhaduju si tvrdit ze se bude prodavat kolem 100 tisic dle vybavy.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 08.02.2011 13:17

:kia:Nejhorší vozy šly ,když se odbory hádaly o mzdy. Řekl bych ,že se sra-lo na všecko a tak to dopadlo. :hammer:A možná se jim to zalíbilo a hážou na to hnědku ještě ted. :lol:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 08.02.2011 15:57

Ta cena bude možná ještě pod 100 tis..Po pěti letech..Já za 3 roky staré auto dostanu 190 a mám ho v nejvyšší výbavě plus doplnky nejmín za 50 tis..A to jsem je ještě o 20 tis uhádal....Stači se jen podívat na ceny aut zde.. http://www.aaaauto.cz/kia/ceed.html#!&m ... model=1808 ..3 roky staré okolo 160 tis..
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod thunder » 08.02.2011 22:48

ja uz asi nie i ked som tu pisal niekolko stranok do zadu ze ano ..ale je ina doba a konkurencia sa predhana... :) teraz mam astru H caravan 1.9cdti 6kvalt rv 2008 a zatial nedam nanu dopustit...ale ako vravim zase o nejaky cas mozem mat iny nazor.
thunder Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 10.02.2011 23:50

;) Logan - Rumunsko , Thálie - Turecko,Panda - Polsko,Venga- Nošovice,Ceed -Žilina.Vše je možné hodit do jednoho pytle! :thu:
Korejcobijec

km @ l/100km

PředchozíDalší

Zpět na ceed