Nový design cee´du

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Re: Nový design cee´du

Příspěvekod rom007 » 31.08.2009 17:08

manicminer píše:tak to si uzij. u toho digitalniho tachomeru bych se urcite nepresvedcil. mozna po mensi ci spise vetsi lobotomii ano, ale je to proste zlo. btw. uz se starsi nedaji koupit nebo trvas na faceliftovane verzi?

Tak rozhodne uz se nevyrabi takze jedine nejakou skladovku nekde zasantrocenou. Facelift se mi libi .. chci starou cenu a novej interier :)
rom007 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod rom007 » 31.08.2009 17:34

MANICMINER:
bmw nejaci lidi z magea jsou zatim na nyxu jestli chces napis email kam poslu pozvanku i mlade pani bude-li zajem
rom007 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod manicminer » 31.08.2009 21:11

rom007 píše:MANICMINER:
bmw nejaci lidi z magea jsou zatim na nyxu jestli chces napis email kam poslu pozvanku i mlade pani bude-li zajem

ne diky. nemusim mit vsechno ;-)
manicminer Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
8500 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod Ingdave » 31.08.2009 21:35

mě se také líbí pouze interiér s volantem a šaltrou, no předek je pěkně odfláknutý a zadek hlavně u SW je naprosto příšerný, teď bych o něj ani okem nezavadil, natož si ho koupil, zlatý cee´d původní
Cee´d SW 1.6 CRDi - MY09 Comfort Abyss Blue
najeto: 24 015 km
Ingdave Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Nejvzdálenější účastník srazu (1)

Skoda Yeti (2010)
90700 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Axel » 02.09.2009 10:07

tak jsem se na něj jel podívat a musím říct, že ve skutečnosti je mnohem hezčí než na fotkách, měli tam stříbrné SW a vínového kraťase. Jak jsem předpokládal tak ta stříbrná té masce sluší nejvíc, ale i ta vínová byla ok.
Takže pokud by nebyl nynější ceedik, tak bychom o něm při výběru uvažovali, zadní světla jsou ok (to všechno ty fotky, fakt to strašně zkreslovalo). Jediný co se mi opravdu nelíbí jsou ty zrcátka, to je fakt jak pěst na oko.

Jo a ještě má novou anténku, která je naprosto super. Má asi průměr 1cm a je poloviční oproti našim anténkám a hlavní výhoda :!: :!: :!: JE NAPROSTO GUMOVÁ A OHEBNÁ, COŽ OCENÍ HLAVNĚ TI CO MAJÍ STŘEŠNÍ NOSIČ, protože už se nemusí sundavat, takže tu si asi pořídím :)
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
Axel Muž
Fanda vozů Kia

5. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod Blackhawk » 04.09.2009 16:15

Pro_ceed black pearl
Blackhawk Muž
Uživatel fóra

Kia PRO_cee'd (2009)
23000 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Baggio » 06.09.2009 18:09

Je to čučavé autko :thu:
Baggio Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod stenley » 06.09.2009 18:44

stenley Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2011)
167000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod SuPe » 09.09.2009 16:21

Dnes som si bol vyskúšať nový ceed. Predná maska sa im podarila mne sa veľmi páči zadná časť sa okrem svetiel veľmi nezmenila. No ale na interiéri sa im teda podaril. Červené podsvietenie palubovky veľmi elegantné zmenili ukazovatele rýchlosti, otáčok. Volant je robustnejší ako doterajší ceed ale padne do ruky, Ovládanie palubného počítača tiež jednoduchšie z volantu netreba naťahovať ruku na palubovku. Spätné zrkadlá sú síce malé ale, robilo mi to problém len na začiatku jazdy ale dá sa na to zvyknúť. Jazdil som na 1,6 diesel no keďže ja mám 1,4 benzín neviem posúdiť či je niečo lepšie, alebo nie. Jedine čo som si pochvaľoval bolo, že má 6 rýchlosti. Takže celkový dojem bol veľmi dobrý
SuPe Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2008)
14000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod JonnY » 12.09.2009 14:20

mne sa proste nepaci :(
zvonku nic moc, ale postupne si zvykam. ale napr volant mi prijde uplne strasny.

Jakub píše:Jak jsem tak koukal na fotky motoru, tak benzinové motory budou mít elektronický plyn. Takže se možná dočkáme i tempomatu k benzínovým motorům.
pockaj a to este nemaju? na elektronicky ovladanej skrtiacej klapke je predsa zalozena funkcia trakcnej kontroly, nie?
a trakcnu maju...
JonnY Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Jakub » 12.09.2009 22:05

@JonnY

Současný cee'd má ovládání plynu lankem (1.4 a 1.6 benzín). TCS jen výkon snižuje, na to není potřeba ovládat škrtící klapku. Stačí ubrat palivo. Tempomat ale musí umět i přidat a hlavně udržet otevřenou škrtící klapku, když nikdo nešlape na pedál.
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod titanus » 13.09.2009 14:11

nech sa na moj nazor nikto nehneva a ani neopiera ale na prvy dojem sa mi stara fabia paci viac ako novy ceed...a to patrim k "moderním mladíkom" ale starý ceed ladil od zadneho stieraca az po prednu hmlovku...tu nachadzam niekolko stylov akoby pan Schreier nechal pracovat svojich studentov a sam isiel radsej na particku golfu...kym je auto z boku tak parada (okrem blinkra v zrcadku to je ble) ale ked sa otoci spredu...to je ako ked pozerate zenskej na pekny zadok a ked ju predbehnete a pozriete sa na tvar tak po malom srdcovom infarkte si uvedomite ze upalovanie jezibab na hranici malo svoje opodstatnenie...jednoducho na tom predku nevidim nic co by islo smerom dopredu...uz len ked si zoberiem dizajn hlmovky a spetneho zrkadla tak ta kombinacia by sa mala zakazat...to je trestne :!: ale kazdemu sa paci nieco ine a toto je rozhodne dost ine ;)

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Ingdave » 13.09.2009 15:16

Musím uznat, že titanus přesně vystihl můj názor a lépe bych to sám nenapsal. Byl jsem se na FL v pátek podívat a utíkal jsem rychle pryč, protože tak škaredé auto jsem už dlouho neviděl.
Cee´d SW 1.6 CRDi - MY09 Comfort Abyss Blue
najeto: 24 015 km
Ingdave Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Nejvzdálenější účastník srazu (1)

Skoda Yeti (2010)
90700 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod luboss » 13.09.2009 17:08

To ja zase by som noveho ceeda kludne vymenil za terajsieho, jedine co by som musel trosku prekusnut by boli zadne svetla (SW) s odlisnym dizajnom. Ale ináč paráda. Spetne zrkadla možno menšie ale dlho by som si nezvykal, smerovky v nich mi nevadia. Hmlovky mi pridu praktickejsie a krajsie, urcite osvetlia vacsi priestor a nebude sa z nich tak blbo cistit hmyz. Tiez patrím k "moderním mladíkom" a tento novy design mi proste sadol. Neni to take nudne (hlavne v predu) ako u ceeda pre FL.
luboss Muž
Fanda vozů Kia

1. místo (1)

Kia cee'd SW (2013)
121000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod Dajek » 13.09.2009 17:33

podle mě se dá určitě na řadě míst předfaceliftová verze bez problému sehnat, prodejci jich ještě pár na skladě mít budou, horší už je to pak s tím, že musíš brát to, co je :-(
:kia: cee'd Sporty Wagon 1.6 CVVT Comfort Plus :love:
Dajek Muž
Fanda vozů Kia

PředchozíDalší

Zpět na ceed