Uprimne, vela ludi pri autach s podobnymi "tunning" doplnkami sa pozrie radsej niekam inde. Osobne som tiez taky. Ako auto je na pohlad pekne, ale ... Je tam obava chipovania motora, obava nejakych tunningovych zrazov spojenych so sprintami atd. Taketo auto skor kupi niekto mlady. Starsi usedlejsi ludia si radsej vyberu menej "napadne" auto. A Cee'd tiez zrovna nie je Golf alebo Octavia TDi.
 Furt je to "len" korejec.
 Furt je to "len" korejec.Neber to osobne...

lepsia ako nejaka skoda. Skoda robi smejdy aj co sa tyka vzhladu. Vsetko nove je len krizencom fabie a octavie. Otrepane tvary, trochu zmenene. Ja by som si skodovku nekupil...
 lepsia ako nejaka skoda. Skoda robi smejdy aj co sa tyka vzhladu. Vsetko nove je len krizencom fabie a octavie. Otrepane tvary, trochu zmenene. Ja by som si skodovku nekupil... Príde žena k vodičovi autobusu a hovorí mu: "Idete s nami ako s hnojom!" A on na to: "Čo nasadlo, to veziem"
 Príde žena k vodičovi autobusu a hovorí mu: "Idete s nami ako s hnojom!" A on na to: "Čo nasadlo, to veziem" 
 a ten jejich sedan co brzy prijde bude pravdepodobne trhak, pokud se ve slusne vybave vejde do 300tisic - Skodlivka ma v teto cenove hlavne co dohanet v bezpecnostni vybave.
 a ten jejich sedan co brzy prijde bude pravdepodobne trhak, pokud se ve slusne vybave vejde do 300tisic - Skodlivka ma v teto cenove hlavne co dohanet v bezpecnostni vybave. Samozrejme pozarucni a velmi drahe opravy
  Samozrejme pozarucni a velmi drahe opravy  

. O turbu, které je v pořádku ani nevíš - není slyšet, natož příjemně
 . O turbu, které je v pořádku ani nevíš - není slyšet, natož příjemně