Koupili byste opět svého Cee´da ?

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Příspěvekod Happy » 01.03.2009 00:17

Aha, ale už se tu ten ceed plus někde řešil a byly k němu fotky, které jsou uvedeny zde:

http://news.auto.cz/zeneva-2009/kia-mpv-concept-no-3-cislo-zije-nove-fotografie.html

a k YN a k tomu, co tady na foru bylo dříve označeno jako ceed PLUS se píše toto:
"Podle neoficiálních informací jde o model, který bude pro evropské trhy vyráběn v továrně Hyundai v Nošovicích, paralelně s modelem Hyundai i30. Interně má novinka kódové označení YN, očekává se technická příbuznost se Soulem (podvozek, motory, systém Idle Stop&Go). Ve fotogalerii níže jsou vedle oficiálních snímků studie také špionážní fotografie z testování předsériových vozů." A ty fotky jsou právě ty, co tu lítají po foru jako "ceed PLUS"

a všichni se tu dohadovali, jestli je to facelift nebo opravdu PLUS. Stejně tak se na auto.cz domnívají, že jde o YN. Pak nechápu to tvé rezolutní: "ne, není." Teď mi to zkus vyvrátit. Netvrdím, že je, jen by mě zajímalo, na čem to zakládáš ty, ať se poučím. Díky za každé info.
Happy Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod snike » 01.03.2009 00:43

@Happy: Koncept YN by měl být dle svých rozměrů konkurentem Opelu Meriva, Fiatu Idea a Škodě Roomster, tudíž o třídu menším autům než mezi které patří Cee´d a tudíž i uvažovaný Cee´d plus http://www.auto.auto-news.cz/kia-no-3-alias-yn-nove-mpv-z-nosovic-30380.html Teď jde o to jestli všechny ty dosud zveřejněné fotky Cee´du Plus patřili opravdu k autu, které rozšíří varianty na podvozku Cee´du :?::?::?: Třeba jde o fotky menšího modelu nyní nazvaného YN a novináři mylně nazvaného Cee´d Plus ;-)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Katikakus » 01.03.2009 09:27

snike píše:@Happy: Koncept YN by měl být dle svých rozměrů konkurentem Opelu Meriva, Fiatu Idea a Škodě Roomster, tudíž o třídu menším autům než mezi které patří Cee´d a tudíž i uvažovaný Cee´d plus http://www.auto.auto-news.cz/kia-no-3-alias-yn-nove-mpv-z-nosovic-30380.html Teď jde o to jestli všechny ty dosud zveřejněné fotky Cee´du Plus patřili opravdu k autu, které rozšíří varianty na podvozku Cee´du :?::?::?: Třeba jde o fotky menšího modelu nyní nazvaného YN a novináři mylně nazvaného Cee´d Plus ;-)

Byl jsi rychlejsi... :wink:
Proceed GT 1.6 T-GDI Penta Metal
Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Orange Techno
Cee'd 1.4 Comfort Plus So Red
Katikakus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. místo (1)

Kia ProCeed GT (2020)
65000 km @ 7.94 l/100km

Příspěvekod Motorsport » 01.03.2009 16:41

slava píše:Jak tak čtu, asi většina by koupila Sídka znova, ale s lepší výbavou. Jeden z důvodů, proč čekám s koupí i když už na něho mám. Nejspíš počkám na slibovaný facelift a pak beru. Chci mít v autě všechno co jenom jde. Radši měsic počkám, ale co v něm není z výroby, to už asi není ono. I když s mi ní jasné, proč :kia: nenabízí dnes už běžný trojblik jako sesterský Hyundai.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Hyundai také nemá standardně trojblik, ale má dodavatele, který mu to dodává a dealeři to montují do téměř každého vozu. Stejně tak novinářům k testům se dávají auta, která ho mají a mají navíc i řadu dalších doplňků, které nejsou součástí standardní výbavy a může se zdát, že je Hyundai lépe vybaven....

Když dva dělají totéž (nebo lépe řečeno mají stejné možnosti) není to totéž!!!!!!

Na Hyundai CZ pracují lidé trochu jinak :love: a je to vidět. Ten rozdíl není jen na vedení (myslím tím import), ale i v dealerské síti :love:. Bohužel import KIA :P .
Motorsport Neuvedeno
Prodejce příslušenství
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod ladlen » 01.03.2009 19:52

Ja by som kúpil znovu práve tento istý kus, nemá žiadnu chybu, pozajtre idem na garančku po 60 tis.km, len by som si ešte dal domontovať tempomat, na nemeckých diaľniciach naozaj chýbal.
ladlen Muž
Fanda vozů Kia

Kia Sportage III (2013)
167000 km @ 0 l/100km

Příspěvekod koudy61 » 02.03.2009 14:46

Ano koupil, jsem nadmíru spokojenej.
Koudy61
koudy61 Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
30000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod imro-magi » 11.03.2009 00:11

Ja mám Cee´d SW , diesel 1,6 85kw , výbava EX. Som maximálne spokojný a znovu by som si ho kúpil. Jazdil som na kdečom ako doma tak aj v práci, ale za tie prachy a podmienky podobné auto sotva kúpiš. Keď si vezmeš do úvahy. že za podobné auto chcú iné automobilky o 150tis. viac a dávajú ti na to dva roky záruky (keď chceš ďalšie - musíš si ich dokúpiť :) alebo ťa zaviažu nejakou inou habaďúrou ).
Príp. ti dajú automat.klímu a el.otváranie okien si musíš dokúpiť (to sa týka hlavne EU-automobliek).
Skrátka za dobré prachy máš slušné auto a myslím, že aj vcelku spolahlivé. My tu riešime také blbiny ako je odlúpnutý lak na dvoch mm2,
alebo nehrajúce rádio atď.... keby mali také problémy iné značky, lietali by v oblakoch. Nikto sa tu nesťažuje , že mu odišla riadiaca jednotka, alebo ložiská v nápravách, alebo niečo podobne závažné.
.
Určite by som Ceeda kúpil zas.
--------------------------------
Najazdených 32000km - v absolútnej pohode.
S pozdravom
Život je pes .... a my - sme jeho pätník !!!
imro-magi Muž
Přispěvatel fóra

:)

Příspěvekod petras » 11.03.2009 08:16

Ani já bych jako mnoho předchozích auto neměnila a koupila bych si ho znova. Maximální spokojenost :kia: mazlíkem
petras Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd (2008)
21000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod penek » 14.03.2009 09:44

Já bych do něj asi šel taky znovu, fakt se mi i po roce pořád líbí a myslím, že je to dobrý auto za dobrou cenu. No, i když, těch půl mega... Pár prkotin mi sice v záruce už řešili (a řešej, viz jiný linky), ale to mě až tak nedere, mám důvod zdrhnout z kolbenky, dostanu tam kafčo, přečtu si časáky... :lol: Pořád mě tedy lákal ten naftovej zweiliter, ale dealer mi furt říkal, vemte jedanšestku, je lepší. To je jediný, co mi furt vrtá hlavou. Dvoulitříci, co vy na to?
Keine Panik auf der Titanic!
penek Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
245000 km @ 5.3 l/100km

Příspěvekod titanus » 14.03.2009 10:13

penek píše:Já bych do něj asi šel taky znovu, fakt se mi i po roce pořád líbí a myslím, že je to dobrý auto za dobrou cenu. No, i když, těch půl mega... Pár prkotin mi sice v záruce už řešili (a řešej, viz jiný linky), ale to mě až tak nedere, mám důvod zdrhnout z kolbenky, dostanu tam kafčo, přečtu si časáky... :lol: Pořád mě tedy lákal ten naftovej zweiliter, ale dealer mi furt říkal, vemte jedanšestku, je lepší. To je jediný, co mi furt vrtá hlavou. Dvoulitříci, co vy na to?

ako by ti odpovedal moj kamarat (odporca silných motorov) zabit sa dokazes aj na 1,1 a aspon s pocitom, ze si usetril :lol:

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Jenda1 » 14.03.2009 13:28

Jelikož ho mám zatím jen pár měsíců tak jsem spokojený protože se ještě neobjevila žádná závada tak nevidím důvod proč příště nekoupit dalšího ceeda :D
Jenda1 Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1)
13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1)
21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (1)
Sponzor (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Rio III (2016)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Stefi » 14.03.2009 14:04

@penek :idea: :bored: dealer mi furt říkal, vemte jedanšestku, je lepší. To je jediný, co mi furt vrtá hlavou. Dvoulitříci, co vy na to?
trochu měl i pravdu, vem si kam ten motor šel u 1,6 Crdi v Soulu (94 kW), je to koncepčně mladší motor, další přední Michelin Primacy HP jsem měnil po 15000 km, jo ten potencial motoru u nás bez porušování předpisů nevyužiješ , ja sundal nadpisy a často se do mne pouští fordy a koncernové das auto, tak je cvičně provětrávám a většinou okolo 170 km/h na silnicích v mém regionu ustupují... :-D :scooter: :scooter: :kia: :scooter:
Stefi Muž
KIA Family

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod andyf » 14.03.2009 18:33

penek píše:Já bych do něj asi šel taky znovu, fakt se mi i po roce pořád líbí a myslím, že je to dobrý auto za dobrou cenu. No, i když, těch půl mega... Pár prkotin mi sice v záruce už řešili (a řešej, viz jiný linky), ale to mě až tak nedere, mám důvod zdrhnout z kolbenky, dostanu tam kafčo, přečtu si časáky... :lol: Pořád mě tedy lákal ten naftovej zweiliter, ale dealer mi furt říkal, vemte jedanšestku, je lepší. To je jediný, co mi furt vrtá hlavou. Dvoulitříci, co vy na to?

Tezko rict, kdyz znam jen to svy. S 1,6 jsem jel jednou na predvadecce. 2l je tezsi, takze mozna by 1,6 stacila. Ja jsem kazdopadne spokojen i kdyz mi nektery veci vrtaj hlavou. Proc u jednech aut neco jde a u jinejch zase ne.
Kia cee'd SW (2008) - 2.0L / nafta / 103kW / D4EA
andyf Muž
Uživatel fóra

Sponzor (1)

Kia cee'd SW (2008)
104000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Tony » 14.03.2009 18:53

andyf píše:

Tezko rict, kdyz znam jen to svy. S 1,6 jsem jel jednou na predvadecce. 2l je tezsi, takze mozna by 1,6 stacila. Ja jsem kazdopadne spokojen i kdyz mi nektery veci vrtaj hlavou. Proc u jednech aut neco jde a u jinejch zase ne.

tak výkon doženeš u 1,6ky čipem nebo steibauerem, když ti nestačí těch 85kW ale co tam chybí je ten 6ti kvalt... tam korejci zaspali dobu. i když v servisu když jsme se o tom bavili (když jsme projížděli nový sportage) tak prej je ten 5ti kvalt v 1,6crdi přesnější než ten v 2,0crdi. ale těžko říct.
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod andyf » 15.03.2009 13:20

Tony píše:

tak výkon doženeš u 1,6ky čipem nebo steibauerem, když ti nestačí těch 85kW ale co tam chybí je ten 6ti kvalt... tam korejci zaspali dobu. i když v servisu když jsme se o tom bavili (když jsme projížděli nový sportage) tak prej je ten 5ti kvalt v 1,6crdi přesnější než ten v 2,0crdi. ale těžko říct.

Ja nikdy uplne netusil, co to znamenu u razeni, ze je "presnejsi". Asi jsem zatim jezdil jen s presnejsim (ale mozna od dob ziguliku a favoritu nejsem tak zhejckanej :lol: )

A treba razeni to je zrovna jedna z tech veci: Nevim, proc by pri nizsi teplote mely jit rychlosti radit tak tezko. U ty pitomy fabie to nedela (stejne tak tuhy vzpery kufru)

A ze ten 2 stupen je tak nepovedenej, to nechapu. To s tim nikdo nejel? Nebo jim prijde normalni vytacet jednicku nekam nad 4000? :idea:

Ale zase kdyz jsem sypal z Rakouska z hor skoro cely Nemecko kolem Mnichova 200, tak jsem byl spokojen :scooter:
Kia cee'd SW (2008) - 2.0L / nafta / 103kW / D4EA
andyf Muž
Uživatel fóra

Sponzor (1)

Kia cee'd SW (2008)
104000 km @ 6.2 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na ceed