Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Také čekám na Ceeda 3. generace, nyní mám Ceed 1,6 CVVT z roku 2010. Doufám, že zůstane motor 1,6 GDI, snad se opravdu změní hodnocení maloobsahových benzinových turbomotorů. Zastávám názor - co tam není, to se nerozbije. Ale současně očekávám dílčí technická vylepšení atmosférického motoru.
Že bychom udělali seznam zájemců, kam by se dalo hlásit? Jenom nevím, kdo by nám to dodal Ale třeba když nás bude stovka, tak nám to vyrobí na objednávku i s množstevní slevou a vyjde to
Ta palubka je zakryta, aby nebyla videt jak ve skutecnosti bude vypadat. Displej radia a navigace bude vytrcen do prostoru, jako to ma nova i30, nove Rio, nove Picanto a novinka Stinger.
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubu
Určitě nějaký zajímavý motor v nabídce bude. Ta přístrojovka se mi líbí. Už to asi nebude takový generační skok jako u první a druhé generace ceedu, ale líbí se mi ta mohutnost a orientace na řidiče.
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno