| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

... samozrejme se to rucne nedoporucuje sklapet, ale v pripade podobne nehody se aspon mne zrcatko neulomilo
 ... samozrejme se to rucne nedoporucuje sklapet, ale v pripade podobne nehody se aspon mne zrcatko neulomilo 

akej farby máte auto ? alebo skôr akú farbu by ste si vybrali keby že kupujete teraz nové
  akej farby máte auto ? alebo skôr akú farbu by ste si vybrali keby že kupujete teraz nové 

Nevím, co si slibuješ od spousty lidí z fóra, když se neshodnete ani v mnohem menším počtu doma
 Nevím, co si slibuješ od spousty lidí z fóra, když se neshodnete ani v mnohem menším počtu doma   

Doufám, že pak poreferuješ a auto tu zaparkuješ v "garáži" i s fotkama...
 Doufám, že pak poreferuješ a auto tu zaparkuješ v "garáži" i s fotkama...

proste klasická 1.6 atmosféra.
 proste klasická 1.6 atmosféra.  .
 . no fotky potom určite pridám nech kúpim už čokolvek
  no fotky potom určite pridám nech kúpim už čokolvek 
 a k tomu ešte tu infra ktorá sa mi pôvodne nepozdávala, asi to budem musieť isť fakt omrknúť naživo
  a k tomu ešte tu infra ktorá sa mi pôvodne nepozdávala, asi to budem musieť isť fakt omrknúť naživo   

, takže teoreticky by něco mohl slevit navíc i prodejce... Nutno vyjednávat a poptat i jinde na víc místech. Nebo popátrat i co kde mají skladem a případně nabízejí se slevou...
 , takže teoreticky by něco mohl slevit navíc i prodejce... Nutno vyjednávat a poptat i jinde na víc místech. Nebo popátrat i co kde mají skladem a případně nabízejí se slevou...

miky265 píše:tak v motore som mal jasno ešte pred tým než som sa rozhodol pre kiuproste klasická 1.6 atmosféra.
Výbavu beriem silver kde sa ešte musím popýtať na Team SlovaKIA edition. A farbu ? no posledné slovo budem mať ja takže výber zredukujem tak na 3 farby a nech si vyberú s toho.
Tiež uvažujem či by sa neoplatilo počkať na nejakú zimnú akciu po prípade musím omrknúť ešte hyundai i30no fotky potom určite pridám nech kúpim už čokolvek
inak pozerám že ty máš peknú červenú farbua k tomu ešte tu infra ktorá sa mi pôvodne nepozdávala, asi to budem musieť isť fakt omrknúť naživo
 co sa tyka Team Slovakia je to aj na 1,6 Gdi alebo iba na 1,4 ?  Ja co akurat lutujem ze som nekupil SW ale pockam na novu Kiu a pripadne potom vymenim
 co sa tyka Team Slovakia je to aj na 1,6 Gdi alebo iba na 1,4 ?  Ja co akurat lutujem ze som nekupil SW ale pockam na novu Kiu a pripadne potom vymenim

keď idem cez most v mieste kde sa je spájaný ( tam kde sa rostahuje ) tak už pri 30km/hod rýchlosti je to rana jak pri 90km/h cez železnične priecestie a hluk motora ani nekomentujem alebo výfuk pod nohami kde je pravdepodobne prehrdzavený
 keď idem cez most v mieste kde sa je spájaný ( tam kde sa rostahuje ) tak už pri 30km/hod rýchlosti je to rana jak pri 90km/h cez železnične priecestie a hluk motora ani nekomentujem alebo výfuk pod nohami kde je pravdepodobne prehrdzavený 

no ako som povedal ešte by som chcel omrknúť aj ten hyundai i30 a inak áno zľavu mám priamo od automobilky ako zamestanec hyundau a dodávatel pre kiu  takže platí pokiaľ tam budem pracovať
 no ako som povedal ešte by som chcel omrknúť aj ten hyundai i30 a inak áno zľavu mám priamo od automobilky ako zamestanec hyundau a dodávatel pre kiu  takže platí pokiaľ tam budem pracovať  

musím popýtať u predajcu na bližšie info.
 musím popýtať u predajcu na bližšie info. 

Pokud tedy nebyla na to, že si to máš koupit v Planet Blue
  Pokud tedy nebyla na to, že si to máš koupit v Planet Blue  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé