Mě štve že tu je zcela zabitej potencial.. něco co jinde umí a umí to dobře je tady nedotažené a tohle se dá pochopit až když s těma autama jezdíte a můžete po pár hodinách aktivního používání zhodnotit.
Už třeba jen že mám za den 10-12 klientů. V kanclu si naplánuju kalendář.. jedno jakej Google nebo epláckej... mám tam všechno.. odkazy na adresy, mobily.. pak by stačilo jen spárovat data a šup.. na jeden klik zavolat a na jeden klid nastavit navigaci.
Takže mám v autě autonomní systém co si jede svojí (aktualizace jen v servisu a ještě hoooodně vlažně), a k tomu musím používat mobil jako další autonomní zařízení.
No to i ten číňan to pochopil a umí udělat all in one rádio co má i televizní tuner, slot na simku a vlastní net .... A až najdu něco, co bude spolupracovat se supervision displejem a tlačítky na volantu tak originál pujde
A to potvrzování připojování na HF při hovoru když se nastartuje to mě fakt denně dotáčí.. když mi na 5-10 vteřin vypadne zvuk a každýmu jak trubka říkám - prominte spojuje se mi HF...
Vyhledávání jen podle číšla nebo jména.. Mám 450 kontaktu.. vyhledavani na displeji, které by umělo vyhledavat zaroven cislice i pismena jak na mobilu je fakt takovej programatorskej problem? Neni, ale uživatelsky dost shit bez toho... zvlášť když se hledá jméno s diakritikou což né vždy jde vyhledat..
A ta loketka.. Ty we každej, kdo jezdí v autě víc přece ocení loketku. Ta co tam je je pro velký lidi s dlouhejma pazourama a sedačkou vzadu, ale přítelkyně co je menší ani neví že ji tam má.. A spárovat to jen s elektronickou brzdou? Jako sorry ale nejsem masochista a považuji to za konstruktérské selhání téhle jinak docela povedené části interieru.
Ad navigace.. tohle si občas sama dělá

jak je vidět z nějakého důvodu si při nastavené trase někde totálně ujede, a není to bod prujezdovej, je vidět že to je leteckou čarou od nějakého fiktivního bodu... udělá to tak 1x za měsíc a pomůže jen nastavení do továrního režimu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.